דרוש מידע אני והציפור

• הוסף לסימניות
לאור האשכול הזה

זה ממש הזוי ואולי גם לא הגיוני, אבל היום בבוקר עת צעדתי לתומי לעבודה ברחוב מרכזי בעיר בה אני גרה
פתאום אני מרגישה תחושת משיכה חזקה בראשי
לתדהמתי אני מגלה ציפור מיינה שתופסת במטפחתי ומסרבת לזוז:eek::eek::eek:
הי הלא אני באמצע הרחוב איזה בושות, רדי ממני! ניסיתי להתנער על ידי ניעור הראש ב180 מעלות, ריצה קלה , קפיצות מתונות- שום דבר לא עזר!!
ובעוד שאני חוששת שמה היא תעוף לה פתאום יחד עם מטפחתי או שאולי תתחיל לנקר בראשי - יצאה מפי צעקה אשר נשמעה היטב באותו הרחוב (ואולי גם ברחובות הסמוכים לאותו הרחוב) אשר גרמה לאנשים מסביבי לעבור לעמידת דום בלי יכולת תזוזה נוכח המחזה המפעים

איך ניצלתי בסוף?
אחד מאברכי השכונה עבר שם עם ספר קודש בידו
והחל לחבוט בה עם הספר בכל כוחו, בעוד שמלבד הציפור גם אני סופגת קצת מנחת זרועו , חבט וחבט -עד אשר הבינה היא והבנתי גם אני את המסר ופרחה לה..
בנוסף הוא טרח לעדכן אותי שכדאי וגם צריך לברר מדוע נטפלה אלי ציפור זו שהרי היא מצאצאי העורבים...
עדיין לא מאמינה שזה קרה לי.

אשמח למקורות על עניין זה שציפור מזן עורב נדבקת לבר אנוש.

• הוסף לסימניות
מדוע עורבים ממשיכים להציק לאנשים לאחר שהם כבר לא מאיימים אליהם?

כאמור עורבים הם מאוד אינטליגנטים ובעלי זיכרון חזותי מפותח. הם לא שוכחים את הקורבן וימשיכו לתקוף אדם שמהווה איום לגביהםאבל גם אדם דומה לו (לדוגמה אדם עם קרחת או אישה עם שער ארוך) .לכן התקיפות יכולות להמשך גם מספר ימים לאחר שהאירוע הסתיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
והנה הסיבה שהיא תוקפת

אם ציפור מיינה תוקפת ומסוכנת לאדם?
מיינה תוקפת בני אדם, חיות אחרות ובמיוחד ציפורים ונחשבת לתוקפנית מאוד, במיוחד בתקופת הקינון כאשר ישנם גוזלים במקום, מספיק לעבור ליד קן של מיינה ואתם עשוים להיות מותקפים בראשכם. ניסיון להסיר את קן המיינה גם כן עשוי לסכן אתכם ואתם חשופים לתקיפת הציפור. דעו כאשר מיינה הגיעה בפעם הראשונה והחלה אצלכם קינון בבית, גם בשנה הבאה זה יקרה ולכן חשוב להזמין הרחקת מיינה באופן מיידי ולהיפטר מהקן והביצים בהקדם.

• הוסף לסימניות
לאור האשכול הזה

זה ממש הזוי ואולי גם לא הגיוני, אבל היום בבוקר עת צעדתי לתומי לעבודה ברחוב מרכזי בעיר בה אני גרה
פתאום אני מרגישה תחושת משיכה חזקה בראשי
לתדהמתי אני מגלה ציפור מיינה שתופסת במטפחתי ומסרבת לזוז:eek::eek::eek:
הי הלא אני באמצע הרחוב איזה בושות, רדי ממני! ניסיתי להתנער על ידי ניעור הראש ב180 מעלות, ריצה קלה , קפיצות מתונות- שום דבר לא עזר!!
ובעוד שאני חוששת שמה היא תעוף לה פתאום יחד עם מטפחתי או שאולי תתחיל לנקר בראשי - יצאה מפי צעקה אשר נשמעה היטב באותו הרחוב (ואולי גם ברחובות הסמוכים לאותו הרחוב) אשר גרמה לאנשים מסביבי לעבור לעמידת דום בלי יכולת תזוזה נוכח המחזה המפעים

איך ניצלתי בסוף?
אחד מאברכי השכונה עבר שם עם ספר קודש בידו
והחל לחבוט בה עם הספר בכל כוחו, בעוד שמלבד הציפור גם אני סופגת קצת מנחת זרועו , חבט וחבט -עד אשר הבינה היא והבנתי גם אני את המסר ופרחה לה..
בנוסף הוא טרח לעדכן אותי שכדאי וגם צריך לברר מדוע נטפלה אלי ציפור זו שהרי היא מצאצאי העורבים...
עדיין לא מאמינה שזה קרה לי.

אשמח למקורות על עניין זה שציפור מזן עורב נדבקת לבר אנוש.
תיאור מטורף ומשעשע
הרגשתי שאני נמצא שם ומחזיק קרש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה