אני זאת שלא נרדמת!

• הוסף לסימניות
:confused:רואים מה השעה מי שער עדין.שוכבת מנסה להרדם שומעת דפיקות רצה לדלת אולי משהו צריך עזרה?! אף אחד.חוזרת למיטה ושוב דפיקות חברים זה הזוי מה השכנים מעלי דופקים בכזאת שעה כבר חצי שעה.תגידו מי הנורמלי אני או הם.נכתב מתוך יאוש

• הוסף לסימניות
את הנורמלית. :)
משתתפת בצערך מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;1440486:
:confused:רואים מה השעה מי שער עדין.שוכבת מנסה להרדם שומעת דפיקות רצה לדלת אולי משהו צריך עזרה?! אף אחד.חוזרת למיטה ושוב דפיקות חברים זה הזוי מה השכנים מעלי דופקים בכזאת שעה כבר חצי שעה.תגידו מי הנורמלי אני או הם.נכתב מתוך יאוש

מזדהה איתך, מוכר מאד.......
יש לי שכנים שהלילה אצלהם זה בוקר ,
טייפ בקולי קולות, מזיזים (לא יודעת מה...), דופקים וכו'
אבל כל ניסיונותי לדבר עם שכנתי עלו בתוהו.....:(
היא טוענת שאני סתם אחת שרגישה בשינה, ושאפח'ד מהשכנים
לא התלונן חוץ ממני..... (בטח לא התלונן כי רק שכנה אחת מתחתיה...).
והכל ממשיך כסדרו .
(נס שיש את עונת החורף שלפחות אז את הטייפ לא שומעים ...;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה