כללי אני זקוקה לדעתכם

• הוסף לסימניות
פרסומת למוצר שעושה חביתות בצורות מענינות
יש שתי צורות
1) צורת פרצוף
2) צורת ענן עם שמש
מה אפשר לשנות ולשפץ

• הוסף לסימניות
אם הפרסומת תראה מה הכלי יכול עשות.
בפרסומת עכשיו לא רואים משהו מיוחד, אלא סתם ביצה מקושטת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1445203:
ריק מידי לדעתי,
בכללי יפה מאוד
מה אפשר לשנות להוסיף לגבי הפונטים למטה האם זה מתאים?

• הוסף לסימניות
לא ברור מה הכלי הזה עושה.
נראה מעניין דוקא.

בכללי - הפרסומת טובה מאד. לא מפריע לי שהיא ריקה, אבל כן מפריע לי החיתוך הברור והמרובע של התמונה באמצע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit s;1445204:
אם הפרסומת תראה מה הכלי יכול עשות.
בפרסומת עכשיו לא רואים משהו מיוחד, אלא סתם ביצה מקושטת
זה המיוחד בכלי שעושה את הביצה בצורת פרצוף העיינים סימטריות ולא כמו ביצה רגילה עין פה ועין שם

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שכדאי להוסיף את תמונת המוצר.
הגופן של הפתק שיהיה ואלי בכתב יד של ילד וקצת יותר מועקם.
מדי הרבה פונטים במודעה, תתמקדי באחד (הייתי בוחרת את הגופן של הלוגו, עם משחקי בולד וכו')

ו- ד"ש חם... אני עם תחתיות כוס בצורת מצלמה :) אקסטרה בני ברק? או ירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה