אני זקוקה לכמות גדולה של מראות דקות סיניות כמו שמכרו פעם בהכל בשקל

• הוסף לסימניות
זוכרות את המראות בתוך מסגרת פלסטיק דקה בצבע עץ? מראות כאלו דקות לא ניתן להשיג אצל זגגים רק מסין
מישהיא פה פגשה בהם בזמן האחרון ותוכל להפנות אותי? תודה

• הוסף לסימניות
זוכרות את המראות בתוך מסגרת פלסטיק דקה בצבע עץ? מראות כאלו דקות לא ניתן להשיג אצל זגגים רק מסין
מישהיא פה פגשה בהם בזמן האחרון ותוכל להפנות אותי? תודה
אני מכיר אדם שמביא כאלה,
קוראים לזה "מראות תפילין"

מה הקוטר והכמות שצריך ואני אברר אצלו

• הוסף לסימניות
המראות לתפילין מאד קטנות
אבל אם זה מה שאני רוצה-אשמח
לא חשוב לי הגודל
אני אקח לפחות 300 יחידות בשלב ראשון אבל חשוב לי מאד לדעת עובי מראה/גודל/מחיר ליחידה
תודה

• הוסף לסימניות
המראות לתפילין מאד קטנות
אבל אם זה מה שאני רוצה-אשמח
לא חשוב לי הגודל
אני אקח לפחות 300 יחידות בשלב ראשון אבל חשוב לי מאד לדעת עובי מראה/גודל/מחיר ליחידה
תודה
קוטר 5 ס"מ
כולל מסגרת פלסטיק שניתן להסיר אם רוצים
עובי זה משהו שהוא צריך לבדוק כי אין לו מושג

אם הקוטר מתאים נתקדם

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם הקוטר אפשר להמשיך
אפשר למדוד עובי עם סרגל אחרי שמוציאים מהמסגרת

• הוסף לסימניות
בשביל שלא יתאמץ לשוא בינתיים תרשום מחיר
אפשר למייל שבחתימה

• הוסף לסימניות
אם את רוצה יש לי כמות רק תגידי לי מה הכמות שאת צריכה?
ואיזה איזור את נמצאת?

• הוסף לסימניות
אזור זה לא בעיה תמיד אפשר להעזר במשלוח
חשוב לי העובי והמחיר מול הגודל שיצא לי רווחי
אפשר לענות לי למייל שבחתימה
תודה

• הוסף לסימניות
גודל A4 יעלה 1.5-2 ש"ח מקסימום כולל מעמ אחרת לא רווחי לי
בא בחשבון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה