אני זקוקה לתמונה מאוד מסוימת

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתמונה של בלטות כאילו חפרו והוציאו אותן עם בוץ סביב (שיראה אותנטי)
ברקע לבן או קל לצריבה
כמובן תמורת תשלום (מחיר של תמונת סקיצה אם יש כזה דבר)

בתחילה אין לי צורך בתמונה באיכות ממש טובה, מספיק לי צילום ברמת סקיצה או סימן מים וכד' כמו שעושים אתרי תמונות (היות ואני עושה קודם סקיצה)
במידה והסקיצה העיצובית תעבור אזדקק בע"ה לתמונה איכותית

מקווה שזה המקום הנכון לפירסום אשכול זה.

נ.ב אני מודה מראש שאין לי מושגים רבים בנושאי צילום
ואולי הבקשה לא ניתנת ליישום (סקיצה וכו')
אז לא להתנפל (:

• הוסף לסימניות
לדעתי סקיצה תצלמו לבד ועם תיצתרכו את זה תילכו לצלם בגלל שאני לא רואה סיבה שמישהוא יצלם בלי לקבל תשלום

• הוסף לסימניות
לא אמרתי בלי תשלום
אמרתי בתשלום נמוך יותר כי אני לא מבקשת כרגע משהו איכותי מאוד
ואני לצערי לא ממש טובה בתחום
כל אחד והכישרון שלו (:

• הוסף לסימניות
אני בכל מצב לא מצלמת דבר כזה אז לא יכולה לעזור בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תקני באחד האתרים כמו שאטרסטוק אייסטוק וכדו' ואז יש לך את האופציה של לשים באיכות נמוכה ולראות אם זה מתאים לך!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן (:

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה,
הצלם אמור גם לעקור את הבלטה?

מה שעושים במקרה כזה וזה יוצא מצוין (כמובן עם הידע המתאים)
לוקחים אריח/ בלטה,
מעט חול מאתרי טקסטורות או מכל מקום אחר ופשוט יוצרים את זה לבד,
אם את מעונינת בהזמנת אלמט שכזה את מוזמנת לפנות אלי באישי.

אופציה נוספת זה לפנות לתלתמימדיסט.

לא חושבת שהלקוח שלך מעונין להשקיע את ההון בצילום אורגינלי עבור זה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העיצה מיג אנסה שוב איני ממש מתמצאת חשבתי שלפעמים התנוחה וכד' יכולה עם צילום נכון לתת הרגשה (:
לגבי אתרי תמונות חיפשתי לא מצאתי אני לא טובה בחיפוש ):

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה