כללי אני זקוק בדחיפות לתמונה המצורפת כקובץ וקטורי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אשמח אם יש למישהו ויוכל להעלות או לחילופין מישהו שיודע היכן ניתן להשיג בחינם / בתשלום קובץ וקטורי (AI/EPS) של התמונה המצורפת. (התמונה הורדה מ-SXC)

בעקרון מה שאני צריך, זה רק את הקטע של העשב למטה וזה אמור להתפרס על מדבקה באורך 3 מטר. (כך שהJPG יוצא לי ממש מפוקסל.) אם למישהו יש משהו בסגנון של העשב למטה בוקטורי, זה יוכל לעזור לי מאוד.

תודה רבה מראש! :)

התמונה:

קבצים מצורפים

• 1197379_49098297+.jpg
    1.4 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
דשא וקטורי

קבצים מצורפים

• Landscape.rar
    KB 462.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה רבה איילה :), אך לצערי זה לא ממש מתאים (לטעם הלקוח..)

יש למישהו אולי מברשת לקורל שאיתה אפשר ליצור את הדשא הזה?

• הוסף לסימניות
אם אחד משני הקבצים האלו טוב לך (או שניהם) אעלה בוקטורי.

קבצים מצורפים

• gr (2).jpg
    KB 732.1 · צפיות: 12
  • gr (4).jpg
    1.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וקטורי -

קבצים מצורפים

• דשא 2.ai
    KB 466.5 · צפיות: 18
  • דשא.ai
    1.2 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

השני מצויין בשבילי!

תודה שוב :)

• הוסף לסימניות
אפשר עוד טובה קטנה?

הקורל לא מצליח לפתוח לי את הקובץ, לכן אם ביכולתך להוריד את השקיפויות למטה, לשנות את כל החלק העליון לצבע אחיד (לא משנה איזה) ולשמור כ-EPS, זה יהיה לי לעזר רב!

תודה רבה רבה על כל הטרחה!

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• דשא.rar
    KB 169.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אלפי תודות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה