התייעצות אני זקוק להסביר לדמויות מלפני אלפי שנים על הטכנולוגיה של ימינו...

• הוסף לסימניות
שלום אנשים!

האם גם אתם חווים את התופעה דלהלן? מסקרן אותי מאוד!

אני שם לב, ובעצם זה כך אצלי, אני חושב, מאז שאני זוכר את עצמי, שכל, או לפחות רוב, מחשבות הסרק שלי, קרי, מחשבות שהמוח חושב סתם כך לעצמו ללא הכוונה ספציפית, עסוק במצב מדומיין בו אני מסביר למישהו מלפני אלפי שנים שנקלע לכאן במקרה על ההתרחשויות שמול עיני. למשל אם אני עומד בחלון ורואה מכונית או מטוס או משאית בטון, אני אוטומטית מוצא את עצמי שקוע בהסבר מפורט לאותו פלוני על מכונאות ורכב, על אווירודינמיקה ועל שיטות הבניה הנפוצות כיום, תוך התאמה למי שחסר לו כל המידע החדש של אלפיים השנים האחרונות. אותו הדבר כשאני מפעיל מכונת כביסה או מבריג בורג. האם התופעה מוכרת? נפוצה? אולי אפילו מוכרת מדעית ונקובת שם? מישהו מזדהה עם התיאור הנ"ל? אשמח לשמוע על זה.

תודה!!

• הוסף לסימניות
סגנון...
לכל אחד יש מבט אחר על העולם וכ"א עם המחשבות שלו...
בכ"א אם לזה התכוונת, כל עוד שזה לא מפריע לך זה ודאי לא בעיה...
בהצלחה, ואולי תכתוב אנציקלופדיה...

• הוסף לסימניות
מכיר בערך, זה נשמע לי שיש לך רצון ללמוד כל הזמן, ואתה יסודי, אם זה מתאים לך פשוט תנצל את זה ללמידה.
זו הדרך שלך לתרגל לעצמך מידע, לחדד ולסדר אותו. בעצם, שלב הלמידה האחרון והכי קריטי (והכי יעיל) הוא ללמד אותו לאחרים.

• הוסף לסימניות
לא יהיה צריך להסביר כלום בדיוק ההפך אנחנו נעמוד בהלם ונסתכל על איך שפתאום גדל לחם מאדמה ואיך שהבית מתנקה מאילו כי הרי כל זה זה קללה של אדם הראשון וכשיבא כבר בקרוב ינחיה בעלום אחר ופשוט נעמוד וצבט את עצמינו פעם אחר פעם להבין שכן כל זה אכן קורה טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

• הוסף לסימניות
שלום אנשים!

אני שם לב, ובעצם זה כך אצלי, אני חושב, מאז שאני זוכר את עצמי, שכל, או לפחות רוב, מחשבות הסרק שלי, קרי, מחשבות שהמוח חושב סתם כך לעצמו ללא הכוונה ספציפית, עסוק במצב מדומיין בו אני מסביר למישהו מלפני אלפי שנים שנקלע לכאן במקרה על ההתרחשויות שמול עיני. למשל אם אני עומד בחלון ורואה מכונית או מטוס או משאית בטון, אני אוטומטית מוצא את עצמי שקוע בהסבר מפורט לאותו פלוני על מכונאות ורכב, על אווירודינמיקה ועל שיטות הבניה הנפוצות כיום, תוך התאמה למי שחסר לו כל המידע החדש של אלפיים השנים האחרונות. אותו הדבר כשאני מפעיל מכונת כביסה או מבריג בורג. האם התופעה מוכרת? נפוצה? אולי אפילו מוכרת מדעית ונקובת שם? מישהו מזדהה עם התיאור הנ"ל? אשמח לשמוע על זה.

תודה!!
וואו קודם כל כל הכבוד שידעתה לשים לב לזה ולנתח את המחשבות שלך כל כך לעמוק וכל זמן שזה לא מפריע לך בחיים התיקנים כלומר שאתה לא נעמד כל פעם ומסביר לזה שנקלע לידך על איך בדיוק הבורג מתברג על פי שיטת הסוצקודמלי אז הוא דבר טוב ולכן אתה משתעשה אם זה ובכל זאת אמליץ גם לבדוק האם בכל נושא אתה נהנה להסביר לאנשים שלא מבנים לצורך דוגמא אם עומד לידך אדם שלא יודע על עסקת החטופים תהנה להסביר לו ולשדך לו את המצב ואם כן ......

• הוסף לסימניות
כיוון שחשפת את עצמך אני יגלה טפח על מחשבות בסגנון שלך אבל מכיון אחר,
אני מדמיין שיש לי אפשרות ליצור סוג של קפיצת הדרך,
מעין מסך שאפשר לעבור דרכו
וככה אני משתלט על העולם (בקטע טוב כמובן)
כל האומות משתחוות לי,(לא בקטע מגולמני אלא סדר עולמי חדש)
ואני אומר לך קודם תכבדו את עם ישראל,
ואז יש מזה כל מיני פיתוחים טכנלוגים שהAI מחווירה לעומת זה
זהו זה יצא החוצה סוף סוף!!

• הוסף לסימניות
כיוון שחשפת את עצמך אני יגלה טפח על מחשבות בסגנון שלך אבל מכיון אחר,
אני מדמיין שיש לי אפשרות ליצור סוג של קפיצת הדרך,
מעין מסך שאפשר לעבור דרכו
וככה אני משתלט על העולם (בקטע טוב כמובן)
כל האומות משתחוות לי,(לא בקטע מגולמני אלא סדר עולמי חדש)
ואני אומר לך קודם תכבדו את עם ישראל,
ואז יש מזה כל מיני פיתוחים טכנלוגים שהAI מחווירה לעומת זה
זהו זה יצא החוצה סוף סוף!!
וואו בכלל לא שתותניק כל אחד ומקומות שלו וקודם כל לשתף את זה ולהוציא את זה החוצה יתכן ויעזור לך לעכל אותו כמו שצריך אגב מישהו שיתף אותי אחרי הפרשה של לב טהור שהוא מתפדח אבל היה לו רצון להיות המנהיג שלהם אז דבר ראשון לכל בן אדם יש רצונות חלקם טובים וחלקם האחר אפשר להפוך לטוב ולהגשים אותם תחשוב איך אתה יכול באמת לבצע את החלום שלך בפרפורציה שלך כמובן וליישם אןתן בשביל לעשות טוב לך ולעלום

• הוסף לסימניות
שלום אנשים!

תודה!!
פעם סיפרה לי משהי
שלפחות פעם ביום יוצא לה שהיא נכנסת לפנטזיה
שחילוניה יוצרת איתה קשר באיזשהוא אופן ומבקשת הסבר
על החיים החרדיים, היא יכלה להיסחף לדיאלוג כזה לשעה ויותר..
דווקא נהנתי מזה, זה רעיון לחשוב מחשבות עומק כאלו כששוטפים כלים או מארגנים את הבית

• הוסף לסימניות
פעם סיפרה לי משהי
שלפחות פעם ביום יוצא לה שהיא נכנסת לפנטזיה
שחילוניה יוצרת איתה קשר באיזשהוא אופן ומבקשת הסבר
על החיים החרדיים, היא יכלה להיסחף לדיאלוג כזה לשעה ויותר..
דווקא נהנתי מזה, זה רעיון לחשוב מחשבות עומק כאלו כששוטפים כלים או מארגנים את הבית
זה מחדד את עקרונות היהדות
אבל זה מסוכן.
זה לא מתאים לכל אחד.
כי חילוני שואל שאלות על דברים שאמורים להיות עבורנו פשוטים בתכלית. ויש מי שיפול ברוחו מול שאלות כאלו.

• הוסף לסימניות
זה מחדד את עקרונות היהדות
אבל זה מסוכן.
זה לא מתאים לכל אחד.
כי חילוני שואל שאלות על דברים שאמורים להיות עבורנו פשוטים בתכלית. ויש מי שיפול ברוחו מול שאלות כאלו.
פנטזיה... אמרנו
לא על באמת

הפנטזיה לא נכנסת לדיסוננס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה