טקסטים אני זקוק לנוסח מקובל של הזמנה לבר מצווה חרדית

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
היי הקישור לא נפתח לי ואני רוצה נוסח להזמנה לבר מצווה מישהוא יכול לעזור לי???

• הוסף לסימניות
מקווה שיעזור
upload_2018-5-1_20-7-41.png

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
יש למישו אולי עוד נוסחים מתאימים להזמנה לבר מצוה חרדית?

• הוסף לסימניות
בס"ד
בשבח ובהודיה לבורא עולם
הננו מתכבדים להזמינכם להשתתף
בשמחת הבר מצוה של בננו היקר
מאיר נ"י

שתתקיים בס"ד ביום ראשון
י"ג תמוז תש"פ (5.7.20)
באולם "שוש תשיש" רח' ? בני ברק
בשעה 8:00 בערב

נשמח לראותכם משתתפים בשמחתנו
משה כהן ורעיתו

גם אנו מתכבדים להזמינכם לשמחת הבר מצוה של נכדנו היקר
שמות הסבים והסבתות

• הוסף לסימניות
תודה רבה גדולה
ועיצובים של הזמנות לבר מצווות אם יש למישהו אני מאד אשמח

• הוסף לסימניות
למי יש דוגמא של הזמנה לבר מצווה בקובץ וורד? אני צריך לעצב הזמנה פיקטיבית עבור בר מצווה, כדי לאפשר לסבא של הבחור להגיע מחו"ל.
הם לא מדפיסים הזמנות רשמיות בגלל הקורונה, מה כדאי לכתוב על ההזמנה על מיקום האירוע?

• הוסף לסימניות
כנראה זה מה שכותבים לדוג' כנראה באולמי השמחה בביתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה