עזרה אני זקוק לקבצי שמע של סיפורי ילדים באנגלית דוגמת ש. קיסנר

• הוסף לסימניות
לצורך לימוד אנגלית אני זקוק לקבצי שמע של סיפורי ילדים באנגלית.
להדגיש שיהיו בצורה ברורה כדוגמת הסיפורים של שרה קיסנר ולאה פריד שהם בצורה ברורה מאוד אשמח אם מישהו יוכל להוריד לאתר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בכיתות ד' ה' בבתי הספר לומדים ספר אנגלית שמגיע עם דיסק ספורים...
תנסה להשיג את זה...

• הוסף לסימניות
ממליצה על הדיסקים של "השומרות"
בחסדי נעמי מוכרים בעברית (4 ש"ח לדיסק נדמה לי)
אולי יש להם גם באנגלית
לי יש 2 קלטות של השומרות באנגלית ואני ממליצה מאד
אולי תקשיבו גם לרבי אלתר באנגלית, הוא מדבר מאד ברור ובגלל שמשולב עברית (בשמות החגים והמצוות) זה יותר מובן

• הוסף לסימניות
לצורך לימוד אנגלית אני זקוק לקבצי שמע של סיפורי ילדים באנגלית.
להדגיש שיהיו בצורה ברורה כדוגמת הסיפורים של שרה קיסנר ולאה פריד שהם בצורה ברורה מאוד אשמח אם מישהו יוכל להוריד לאתר.
תודה רבה
השגתם? גם אנחנו מחפשים לאותה מטרה

• הוסף לסימניות
השגתם? גם אנחנו מחפשים לאותה מטרה
אפשר להשיג את הסיפורים של השומרות שהזכרתי באשכול, אצל המחברת
עולה 35 לסיפור אאל"ט
מוצלחים מאד, עם דיבור ברור.

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג את הסיפורים של השומרות שהזכרתי באשכול, אצל המחברת
עולה 35 לסיפור אאל"ט
מוצלחים מאד, עם דיבור ברור.
איזה סוג סיפורים זה? סיפורי צדיקים או סתם מהוואי הבית וכו'?
מי המחברת? יש לך מספר קשר

• הוסף לסימניות
איזה סוג סיפורים זה? סיפורי צדיקים או סתם מהוואי הבית וכו'?
סיפורים עם מסר שקשור לשמירת הלשון
דיבור ע"י בנות, שירת בנים.
הצלחתי להשיג את המספר של המו"ל אבל לא רוצה להעלות לפה ללא רשותה. איך לשלוח לכם?

וראיתי שהמליצו גם על https://green-english.co.il/
אין לי נסיון איתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה