כללי אני זקוק לתמונת הרב פינקוס זצ"ל...

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא איכותי במיוחד, אבל זה מה יש...

קבצים מצורפים

• pinkus1.jpg
    KB 149.9 · צפיות: 16
  • pinkus2.jpg
    KB 288.2 · צפיות: 11
  • pinkus.jpg
    KB 178.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה "הרב פינקוס" שאני מכיר...:)

קבצים מצורפים

• הרב פינקוס.jpg
    KB 157.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש לי תמונות מדהימות שלו מלפני 9-10 שנים אבל צריך לסרוק אותן, אם זה עדין אקטואלי אשלח בלנ"ד בשעות הערב.

• הוסף לסימניות
אך.... אבד גאון אדיר מבינינו. ענק שבענקים.

מי יודע איפה אני הייתי היום אלמלא השיעורים שלו, שהצילו אותי בכל בוקר בנסיעתי מבני ברק לתל אביב הפרוצה והמכוערת לפני שעליתי ירושליימה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה Nיכל

נכתב ע"י chchch;380253:
יש לי תמונות מדהימות שלו מלפני 9-10 שנים אבל צריך לסרוק אותן, אם זה עדין אקטואלי אשלח בלנ"ד בשעות הערב.

עדיין אקטואלי, מאוד אודה לך אם תואילי.
(מדובר בשימוש פרטי)

• הוסף לסימניות
זה מפורים האחרון של חייו

קבצים מצורפים

• arav_pinkus.zip
    3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי זכויות יוצרים, אבל לשימוש פרטי נראה לי שאפשר להשתמש.

קבצים מצורפים

• 4הרב.JPG
    KB 75 · צפיות: 14
  • בחתונת בן גד.JPG
    1.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עוד...

קבצים מצורפים

• בשמחה של מצוה.JPG
    2 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עוד...

קבצים מצורפים

• מורנו הרב זצל.JPG
    KB 694.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• סידור קידושין אחרון שבועיים לפני פטירתו.JPG
    KB 808.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• פורים תשס.JPG
    KB 704.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ועוד אחת.

קבצים מצורפים

• עם הגרח קמיל זצל.JPG
    1.2 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה