- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;804678:27,000 ש"ח על ציוד
פעם ראשונה
פעם שניה
פעם שלישית
זכה!!!
נכתב ע"י tamiro;804678:27,000 ש"ח על ציוד
נכתב ע"י הגלים;804436:הבעיה האחרונה שלך זה "אביזרים"....
אני מניח שאת מתכוונת לגל הלבן ששוטף אותנו עם צלמי ילדים ומשפחה.
מצלמה+עדשה איכותית+ציוד תאורה אפשר לסגור ב 10000.
נכתב ע"י טירה;804687:איפה למדת? כמה זמן? יצאת עם ידע נרחב ועם רמה גבוה ולהתחיל מיד לעבוד?
נכתב ע"י טירה;804687:איפה למדת? כמה זמן? יצאת עם ידע נרחב ועם רמה גבוה ולהתחיל מיד לעבוד?
נכתב ע"י הגלים;804801:אני לא בטוח ש"תחילתו בקורס של פרוג" זו ההתחלה נכונה ביותר.
נכתב ע"י הגלים;804840:ואולי הפוך? אולי לכתוב פה "רק קורס של פרוג" זו עיצה שאינה הוגנת?
לא כתבתי מילה אחת בעד או נגד הקורס של פרוג ביחס לקורסים אחרים- לא יודע - לא הייתי שם.
כתבתי כאן עיצה כללית עבור מישהי שביקשה עזרה. ואני מנסה לענות לה ולטובתה- לא לטובת המערכת.
עבורה- אני חושב אישית שמורה פרטי ושלוב של נסיון וזמן יכולים להיות מועילים יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים