אני חדש כאן והנה תמונה מיוחדת לדעתי!!!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני חדש כאן בפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם על התמונה הזאת היא צולמה לפני שנה בערך [כמובן אם מצלמה ביתיית] אשמח לשמוע מה אתם אומרים על התמונה??

קבצים מצורפים

• IMG_1324 (800x600).jpg
    KB 174.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מה עושה אותה מיוחדת לדעתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1707014:
מה עושה אותה מיוחדת לדעתך?

יש בה מין שלווה כזאת שאין לי איך לכתוב זאת במילים, אני יודע שזאת תמונה ''גרועה'' יחסית למה שהחברים כאן בפורום מעלים אבל אני מתחיל ואני צריך את עזרכתם.

• הוסף לסימניות
צריך לחשוב על קומפוזיציה נכונה, חשיפה נכונה
בצילום תמיד יש לחשוב מה אני רוצה להעביר בתמונה ,
יש המון מה ללמוד,
עם קצת רצון אפשר להשיג המון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;1707352:
צריך לחשוב על קומפוזיציה נכונה, חשיפה נכונה
בצילום תמיד יש לחשוב מה אני רוצה להעביר בתמונה ,
יש המון מה ללמוד,
עם קצת רצון אפשר להשיג המון

כל זה נכון ויפה...

אבל התמונה באמת משדרת שלווה. גם אם סתם יצא לו, זה מיוחד.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי

• הוסף לסימניות
זוית צילום מעניינת

• הוסף לסימניות
תחפש תמונות טובות- לא מיוחדות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה