כללי אני חדש

• הוסף לסימניות
מה אם אומרים על זה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה

קבצים מצורפים

• לצ.jpg
    KB 290.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ברוך הבא!
מודעה מוצלחת!

• הוסף לסימניות
בס"ד

מודעה מאד יפה ומענינת. הרעיון-מצוין!
(את הפונט של פישר'ס פיצה כדאי לשנות למשהו יותר מקצועי ויפה)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים
יפה מאוד !
100% פיצה לחבר יותר למודעה, אולי להחליף פונט, או להקטין.

• הוסף לסימניות
הורקנוס
כמו"כ חסר ספרה בטלפון, לתשו"ל.
הערות נוספות - אין לי.

• הוסף לסימניות
יפה. מוצלח. מגרה.
כימדומני שאם 99% נהנו כבר, ורק 1% נשאר- אז איפה ההגיון? הרי זה אמור להיות הפוך...
אבל לא נורא, העיקר הרעיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;311185:
יפה. מוצלח. מגרה.
כימדומני שאם 99% נהנו כבר, ורק 1% נשאר- אז איפה ההגיון? הרי זה אמור להיות הפוך...
אבל לא נורא, העיקר הרעיון...
בדיוק חשבתי כך, רעיון טוב צבעים יפים.(אולי כדאי להקטין או לסדר את 100%פיצה)
ברוכים הבאים ובהצלחה!!! :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד...
אולי לשנות את הצבעים? ליותר חיים?
יש משו מת במודעה רק לי נראה?;)
אבל הביצוע והרעיון יפים!

להגדיל את המס' טלפון דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
הרעיון- 100%
והביצוע- 100%

עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
בשביל לספק פיצה ל 99 אחוז מתושבי ירושלים, אתם יודעים כמה גבינה צהובה צריך?

:)

• הוסף לסימניות
זה נראה אשדוד לפי הכתובת והקידומת:)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
לפי הכללים את ה-100% פיצה צריך להפוך היפוך אופקי- כלומר שהכיתוב יהיה כלפי פנים והמודעה ולא כלפי חוץ.
כמו"כ "הורקנוס" ולא "הוקנוס"

• הוסף לסימניות
את הפונט במילים שבתוך העיגולים הייתי ממליץ לשנות לזורם יותר ועדכני, וגם לדעתי ה100% צריך להיות מלמעלה למטה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד, שונה ומיוחד ליד פרסומות הפיצה הרגילות! אבל -
יש טשטוש לא יפה בחתך של הפיצה, בעיקר בצד השמאלי, ניכר ביותר שהיא נחתכה באופן ממוחשב ובטשטוש... לא רק החתך היטשטש - גם חלק הפיצה הקרוב,
כנ"ל - הורקנוס, כמובן, והגדלת מס' הטלפון חיוניים,
חוץ מזה מאד מאד יפה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

על התגובות

• הוסף לסימניות
ברוך הבא!
יפה מאד!
את ההכשר, הציבור אוהב לראות באופן ברור במקום בולט עם הלוגו האורגינלי. (כך נראה לי על כל פנים)..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה