עזרה אני חושבת על משפטים יפים

• הוסף לסימניות
בנושא של בניה
עבור תחפושת של "לגו" לילדים שלי

אני רוצה משפטים יפים וחזקים להדביק על המתנות והממתקים.
למורות וכן לחברות ...
בענין כאילו שהם בונות א הילדים וכו

וכן על המאכלים ,
כל מיני כאלו משפטים

יאללה
תעמיסו,,,
כי אין כמו משפטים לפרגן לשני...

• הוסף לסימניות
אבן ועוד אבן = בנין שלם
תודה על מה שאת בונה -בצורה נכונה ונבונה

• הוסף לסימניות
סתירת חכמים-בנין.
מילה בונה מילה הורסת.
חכמת נשים בנתה ביתה (במשלוח מנות להורים או משהו כזה)...

• הוסף לסימניות
הסלוגן של לגו ילדים בונים לגו
לגו בונה ילדים

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיונות בבקשה על לגו למשלוחי מנות משפט יפה

• הוסף לסימניות
מחפשים רעיון למשלוח מנות וברכה :
הילדה מתחפשת לכלה והילד לחתן...
אולי שחור לבן..
תנו רעיונות..
תודה

• הוסף לסימניות
בנושא של בניה
עבור תחפושת של "לגו" לילדים שלי

אני רוצה משפטים יפים וחזקים להדביק על המתנות והממתקים.
למורות וכן לחברות ...
בענין כאילו שהם בונות א הילדים וכו

וכן על המאכלים ,
כל מיני כאלו משפטים

יאללה
תעמיסו,,,
כי אין כמו משפטים לפרגן לשני...
@mutagim מצאת משפטים שמתאימים למורות /חברות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה