אני חייבת את עזרתכם

• הוסף לסימניות
איך אני מגדירה שכאשר ילחצו על כתובת אתר זה יוביל אוטומטית לכתובת אחרת,
אסביר את עצמי יותר האתר שלי בשדרוג והוא כרגע קיים בסאב דומיין רציתי לשאול האם יש אפשרות כשלוחצים על הקישור למעבר האתר שלי זה יוביל לסאב דומיין ששם נמצא האתר?

תודה רבה זה דחוף לי מאד

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות הפנייה מ-htaccess
אבל אם תעשי הפנייה איך תוכלי להמשיך לעשות שדרוג? זה הרי יפנה אותך גם לסאב-דומיין...

• הוסף לסימניות
כיצד עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אם את מפתחת את האתר בשרת מקומי, ולא צריכה לעבוד על האתר החי, אפשר להפנות בheader של התבנית באמצעות wp_redirect
PHP:
<?php wp_redirect( 'http://www.example.com', 301 ); exit; ?>

אם את מפתחת את את התבנית על האתר החי, מומלץ לבדוק אם המשתמש לא מחובר לwp ואז לבצע את ההפניה.

PHP:
if ( is_user_logged_in() ) {
    echo 'Hello user';
} else {
    echo 'Welcome, visitor!';
}

• הוסף לסימניות
מעלים קובץ index.html מכיל קוד הפניה בגאווה סקריפט, ככה עם נכנסים לאתר בלי להפנות ספציפית לindex.php אז יקבלו את ההפניה, ובמקביל את יכולה להמשיך לעבוד על ידי שתרשמי בסוף הכתובת index.php, הבעיה השיטה זו היא הקישורים פנימיים באתר יכול להיות שימשיכו לעבוד.

הנה קוד :
This user does not have permission to use the HTML BB code.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה