אני חייב לדעת של מי המספר

• הוסף לסימניות
פעם פורסם פה באחד הפורומים תוכנה שניתן לזהות על ידה מי בעל המספר/פלאפון

מי שיכול לקשר אותי עם התוכנה אודה לו מאוד

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m2;1142636:
קישור לאתר 411 הפוך - לפי מספר

http://441il.com/

בהצלחה

הוא לא נותן נתונים נכונים. הזנתי את מס' הטל' בבית ובעבודה ועוד כמה מספרים, אפילו אחד לא היה נכון :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1142642:
הוא לא נותן נתונים נכונים. הזנתי את מס' הטל' בבית ובעבודה ועוד כמה מספרים, אפילו אחד לא היה נכון :(

האתר בנוי על בסיס מאגר ישן של בזק שהופץ על-ידם בדיסק בחנויות של רשות הדואר, ונפרץ לצורך חיפוש הפוך.
כיום אין מאגר עדכני יותר המשוחרר לציבור, מלבד המאגרים שבאינטרנט שאותם הרבה יותר קשה לפרוץ

• הוסף לסימניות
אם מדובר במספר נייח, תנסה לרשום בגוגל: מספר טלפון + המספר שאתה שואל עליו, ואם יש איתו בעיה - זה יכניס אותך לאתר של "מספרים חשודים". לי היו מס' שיחות ממס' טלפון שהתחיל ב-0722/0723 ואכן - הרבה רשמו שם שגם הם קיבלו שיחות מוזרות ממספרים אלו.

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש בפלאפונים הלא כשרים אפשרות של אפליקציה שמוספים שכל מס' שרושמים הוא אומר למי זה שיך גם לפלאפונים וגם בזק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה