אני חסומה..:)

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להוריד לי תמונות של בוגבו בי הצבעים החדשים של 2013
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני לא רואה באתר של בוגבו ישראל את צבעי 2013

• הוסף לסימניות
תודה!! אולי את יכולה לחפש בגוגל bugaboo colors 2013?

• הוסף לסימניות
בבקשה:
למעלה השחור זה צבע הבסיס
למטה אלו הצבעים של הגגון וכיסוי הרגליים: צהוב, שחור, חול, כחול רויאל, ורוד פוקסיה, אדום ואופווייט

קבצים מצורפים

• בוגבו בי.JPG
    KB 29.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת איפה ראית את התמונה למעלה,

זה מה שאני ראיתי ב2013
רק את שני הצבעים האלו

קבצים מצורפים

• bugaboo colors 2013.jpg
    KB 116 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אלפי תודות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;989807:
זה מה שאני ראיתי ב2013
רק את שני הצבעים האלו

זה בצבעים שהם במהדורה מוגבלת ל-2013
השאר ג"כ קיימים ב-2013
מהאתר הרשמי של בוגאבו

• הוסף לסימניות
אוקי, זה מה שהבנתי ממנה.
שהיא רוצה את הצבעים החדשים של 2013

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;989905:
אוקי, זה מה שהבנתי ממנה.
שהיא רוצה את הצבעים החדשים של 2013

צל"ש שהבאת אותם!!!;)

מאיפה זה?
הייתי רוצה לבדוק אם יש בעוד צבעים כשבפנים מפוספס ולאו דוקא צהוב או כחול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה