אני יודעת שזה לא הכי מתאים להיום

• הוסף לסימניות
אבל...
אני צריכה עזרה..
אתם זוכרים את המכתביות המנגנות, שכשפותחים את המכתביה היא מנגנת וכשסוגרים - היא מפסיקה---
איך אפשר ליצור כזה דבר לבד?
אני רוצה לשתול את ה"מנגן" הזה בתוך חוברת כלשהיא, ולשים בו שיר מסוים.
יש איזה פטנט לזה? או לקנות כזה דבר?
אשמח לקבל כל מידע בנושא.

• הוסף לסימניות
טוב נו, סיקרנת אותי... :)
אז בדקתי ומצאתי שיש מכשיר הקלטה מיוחד שמקליטים לתוכו את המנגינה/הברכה שרוצים שתתנגן ואז מדביקים על המכתבייה באופן שחלק מהמדבקה נמצאת בקיפול של הברכה כי בעצם קיפול המדבקה זה לחצן ה"PLAY"...
כמובן שמדביקים את הכריכה לכנף עליה הודבק המכשיר (צריך לעבוד עם נייר בעל 3 כנפיים), וכך ברגע שפותחים את המכתבייה היא מנגנת.

זה המכשיר:
http://www.ebay.com/itm/RECORDABLE-...716508?pt=Voice_Recorders&hash=item35c87a2bdc
חיפשתי באנגלית Greeting Card Recording Device.

וזו הדרכה להכנת כרטיס ברכה מנגן:
https://www.youtube.com/watch?v=meBxN6JDekQ

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לך,
כל הכבוד על החיפוש, ועל המציאה...

• הוסף לסימניות
אין באפשרותי לענות להודעות פרטיות (כפי שמצויין בחתימה שלי), ולכן אני עונה כאן:

לחסומים, הקישור מוביל לאתר eBay, אתר קניות אינטרנטי עולמי (למי שלא מכיר).
זה הדף שמגיעים אליו מהקישור וניתן לראות בו את צורת המכשיר ואת אופן ההדבקה כך שפתיחת הכרטיס גורמת לקיפול הקצה וכך לניגון הקול.
עלות המכשיר כפי שניתן לראות היא כ-10 שקלים, אך משלוח לארץ עולה 5$ נוספים (כ-18 ש"ח).
צפה בקובץ המצורף 215275

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות כאן.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 86.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא שזה לא מגיע עם החלק הלבן שמתקפל, אז איך אמורים להדביק את זה לכרטיס ברכה כך שברגע שיתקפל הקול יתנגן?

• הוסף לסימניות
תודה על התמונה, זה ממחיש הרבה יותר מהתאורים, כמה שיהיו טובים..
אבל שאלה,
כל ה"עסק" של המכשיר הקלטה הזה הולך דווקא עם המכתביה הזו?
ז"א מגיע עם מכתביה או שאפשר להצמיד אותו לכל דף אחר?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי למשהי כרטיסי ברכה כאלו, היא הזמינה באינטרנט והגיע לה כרטיס, פרקנו אותו הוצאנו את השבב וההקלטה והכנסנו לתוך כרטיס שהדפסנו אנחנו. עבד מעולה ובל פתיחה זה השמיע.
עשיתי לה גם אלבום דיגיטלי שכל דפדוף השמיע מה שהקלטנו, רק זה היה מתיש מאד להדביק ולכסות כל עמוד עם מדבקה שהודפסה דיגיטלית.

• הוסף לסימניות
כן, זה מה שרציתי - אלבום דיגיטלי.
אבל בכל עמוד אני צריכה אחד?
אני רוצה שיר אחד שילווה לאורך כל האלבום ולא יתחיל כל שניה מחדש..

• הוסף לסימניות
איך מקליטים שיר?

• הוסף לסימניות
כמו שמקליטים כל דבר אחר..
במקום לדבר מדליקים שיר והוא מוקלט.
זה בדיעבד, כי כפי שאני מבינה א"א להכניס לתוכו פלייבק מהמחשב, אז רק הקלטה חיצונית מתאימה כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עצמאית;1435470:
תודה על התמונה, זה ממחיש הרבה יותר מהתאורים, כמה שיהיו טובים..
אבל שאלה,
כל ה"עסק" של המכשיר הקלטה הזה הולך דווקא עם המכתביה הזו?
ז"א מגיע עם מכתביה או שאפשר להצמיד אותו לכל דף אחר?

זה מגיע בלי המכתביה, רק המכשיר עם החלק הלבן (יש גם בשקוף).
את יכולה להצמיד את זה למה שאת רוצה.

נכתב ע"י עצמאית;1435605:
כן, זה מה שרציתי - אלבום דיגיטלי.
אבל בכל עמוד אני צריכה אחד?
אני רוצה שיר אחד שילווה לאורך כל האלבום ולא יתחיל כל שניה מחדש..

מה שאת צריכה לעשות למיטב הבנתי זה לשים את ההתקן בעמוד הכריכה הפנימי כך שימשיך לעמוד הפנימי של הכריכה האחורית.
כך מהרגע שפותחים את האלבום ועד הרגע שסוגרים אותו, המנגינה תתנגן.

• הוסף לסימניות
יש לקנות אלבומים מוכנים כאלו, עם מקום מסודר להקלטה לכל דף, עד דקה
לא יקר ומאד נוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1436532:
יש לקנות אלבומים מוכנים כאלו, עם מקום מסודר להקלטה לכל דף, עד דקה
לא יקר ומאד נוח

היכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה