אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל....

• הוסף לסימניות
מחקתי תיקיה מהמחשב ב shift+delete ז"א לגמרי בטעות!!!!
יש מצב לשחזר את זה???????????

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שמשחזרים הכל כל זמן שזה לא נדרס,
אני מעביר לך את האשכול לפורום המתאים.

• הוסף לסימניות
עשיתי שחזור מערכת. זה שחזר את התיקיה אבל היא ריקה
מתי החומר נדרס??

• הוסף לסימניות
שחזור המערכת לא עוזר למקרים כאלו, יש תוכנות מיוחדות לשחזור.

• הוסף לסימניות
שחזור המערכת לא עוזר למקרים כאלו, יש תוכנות מיוחדות לשחזור.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות עם תוכנה חינמית זו (היא בעברית).

קבצים מצורפים

• שיחזור קבצים rcsetup142.rar
    2.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה
התקנתי את התוכנה, וכרגע היא מריצה חיפוש
רק שאני מחקתי את הקובץ לגמרי, לא לסל מחזור ולפי החפוש הוא מחפש במחשב ובכוננים שזה בוודאי לא שם האם יש סיכוי שזה יועיל??

• הוסף לסימניות
מחיקה לא מוחקת את הקובץ מהכונן, וכל עוד לא שמת קבצים אחרים על הכונן יש סיכוי טוב לשחזר את זה.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לשים דברים אחרים? לשמור קבצים חדשים או אם עבדתי על המחשב אז זה אבוד???

• הוסף לסימניות
VRAH -אין מילים!!!!! התווכנה שיחזרה לי את הקבצים ברובם ,ממש רוב תודות.
ותודה רבה לכוווווולם!! על הנכונות, הסיוע, והרצון הטוב
יישר כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה