דרוש מידע אני יודעת שזה ערב חג וכולם עסוקים... אבל פליז מי שיכול לתת לי רעיון לתוכנית משפחתית ליום הולדת 50 לאבא שלי אודה לו מאוד♥♥

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה ערב חג וכולם עסוקים... אבל פליז מי שיכול לתת לי רעיון לתוכנית משפחתית ליום הולדת 50 לאבא אודה לו מאוד!!!
אנחנו חוגגים לו את זה בעז"ה בסוכות
אז אשמח לרעיונות לתוכניות
ובכלל אם יש לכם רעיון שקשור לגיל 50
או כל דבר שקשור לימולדת 50 אשמח
תודה רבה רבה!!

מעריכה כל אחד שיגיב כאן
לא מובן מאליו בערב חג♥♥

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מלא מזל טוב עד 120 ויותר מלא נחת בראיות והכול
אפשר לקחת את הרעיון של הגיל שזה יובל ולעשות משהו שקשור
אפשר עם יש נכדים אז מצגת מגניבה עם ברכות של כולם

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה ערב חג וכולם עסוקים... אבל פליז מי שיכול לתת לי רעיון לתוכנית משפחתית ליום הולדת 50 לאבא אודה לו מאוד!!!
אנחנו חוגגים לו את זה בעז"ה בסוכות
אז אשמח לרעיונות לתוכניות
ובכלל אם יש לכם רעיון שקשור לגיל 50
או כל דבר שקשור לימולדת 50 אשמח
תודה רבה רבה!!

מעריכה כל אחד שיגיב כאן
לא מובן מאליו בערב חג♥♥
עשינו רעיון על "בן חמישים לעצה"
חוברת מכל הילדים על עצות מבית אמא
חוברת מהרבה חברות אחים אחיות שלה עצות לחיים
כל ההגשה היתה של עץ
צלחות מעץ
עיצוב מעץ
וכן חילקנו מגנטים לכולם עם עצות מהסטייפלר לילדים טובים כמובן ברקע של עץ

• הוסף לסימניות
בני דודים שלנו חגגו 50 לאבא שלהם בסימן יובל והפכו את זה לרב חובל ועשו הכל בעיצוב כזה של ים ואוניות
ועשו מצגת על "הרב החובל" של המשפחה עם שיר מתאים ותוכנית גם על זה שהוא הקברניט של המשפחה וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה