למסירה אני יודעת שכבר התריעו על זה, אבל...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קודם כל זה תמיד כיף להיכנס לפרוג אחת לכמה שעות ולראות פתאום את הנקודה האדומה ושיש לך 10 התראות או 20, מאוד כיף. זה בהחלט סוג של התמכרות, ואין מישהו שבתוך תוכו לא יודה בזה.
חוצמזה, כשנותנים לך תודה, אז את/ה מרגיש טוב שהנה עזרת לעוד מישהו כי עובדה שהודו לי אז כנראה עזרתי להם במשהו...
נקודה למחשבה.

שכנעת אותי להתמכר לזה...;)
סתםםם
אבל נכון, באמת יש משו שזה כיף לראות את האדום עם מספר התודות...

• הוסף לסימניות
אני ממש לא נגד לתת תודות
אני עושה את זה, והמון
אני תוהה על מבקשי, מתחנני ופושטי היד לקבל תודות...
כך גם תבקשו תודה משכן שעזרתם לו?
מאדם שתרמתם לו צדקה?
אמר תודה- תשמחו
לא אמר- המעשה שלכם היה "לשמה" מהודר!
המעלה של משה רבינו היתה בכך שהכיר טובה.
אף אחד לא פושט ידו ומתחנן לקבל תודות.
עדיין, אני מודה בריש גלי שיש לי הרגשה הרבה יותר טובה לעזור למישהי שאומרת לי אחר כך תודה, מלעזור למישהי שממשיכה הלאה כאילו אני חייבת לה משהו.
פותחת האשכול לא באה לחנך אף אחד, אלא רק להזכיר. ותודה רבה לה על כך!

נ. ב. עדיף לחסוך כמה הערות מיותרות בהודעות.. זה יותר מסוכן לפגוע ביהודי מאשר לא לומר לו תודה על משהו.

• הוסף לסימניות
כאן בפרוג זה מראה כמה אוהבים/מזדהים עם התוכן שלך.
אני אישית גם מסיקה מזה מי אוהב כאן להביע דעות ולהתערב בדיונים, ומי נמצא פה רק בשביל ה'טכני' (הורדות, בקשות וכו')
מי שיש לו יותר תודות מהודעות הוא בד"כ כותב דעות/הגיגים/מאמרים/טיפים שהציבור אוהב.
כמו שקורה אצלך @קופצנית הממוצע תודות שלך להודעה הוא 2.878.... (זה המחשבון...)
באא"ר ההודעות לא נספרות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באא"ר ההודעות לא נספרות.
לא יתכן.
אני הצטרפתי לחכמת נשים רק לאחרונה, ולפני שהצטרפתי כבר היו לי כמעט 100 הודעות.
(שחלק קטן מזה זה בפורום פרטי)

• הוסף לסימניות
לא יתכן.
אני הצטרפתי לחכמת נשים רק לאחרונה, ולפני שהצטרפתי כבר היו לי כמעט 100 הודעות.
(שחלק קטן מזה זה בפורום פרטי)
באמת?
כותבת הודעה זו לנסיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה אני רואה בהמון אשכולות שאני נכנסת אליהם,כל מיני דברים להורדה שאנשים טרחו למען מישו אחר, יש כאלו עם 300 צפיות ו20 תודות.
למה??
כלכך מסובך ללחוץ שנייה אחת ולהודות?
זה כל כך ברור ומתבקש!
המפסיד העיקרי בסוף זה לא ההוא שלא סימנתם לו לייק, זה אתם!
בסוף מתרגלים שהכול מגיע לנו, והנפש נפגעת מזה.
חבל!

לא הבנתי את הבעיה, אני רואה המון אשכולות עם 10,000 צפיות ורק 20 תודות. זה אומר שאנשים טרחו, כתבו, 10,000 קראו, ורק 20 הרגישו צורך להביע הזדהות ולהודות.
פלוני ביקש שיעלו לו קובץ/סרטון וכדו'. מישהו טרח והעלה. מתאים מאוד שהמבקש יודה. כל השאר שמנצלים את הבמה הציבורית ומורידים לשם הסקרנות, נוהגים כפי שנוהגים בקריאת הודעה: הקובץ עזר, הסרטון תרם - יודו. הקובץ קומם - יכתבו תגובה מתאימה. ובאמצע יש את כל הנטרליים.

• הוסף לסימניות
לא דיברתי בכלל על הצפיות באשכולות, אלא רק על הצפיות בסרטונים וכו'.

• הוסף לסימניות
לא דיברתי בכלל על הצפיות באשכולות, אלא רק על הצפיות בסרטונים וכו'.

מה ההבדל?
אי אפשר לראות סרטון בלי להוריד אותו.
לאחר שאוריד את הסרטון אצפה בו, ואם הוא ראוי לתודה תקבל אותה ביושר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה