כללי אני יודעת שכבר נטחן רבות, ובכ"ז לא מצאתי פתרון... הערות שוליים...

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור? מצאתי דוקא את הבעיה ההפוכה.
אני באינדיזיין מנסה לעמד קובץ,
הטקטס עומד בשני טורים אבל הלקוח רוצה שהערות השוליים יהיו בתחתי העמוד בטור אחד....
אחרי שהבתי שלא ילך לי בטובות...
ניסיתי ברעות :)
הבאתי בנפרד את הטקסט ל-2 טורים,
ולתיבת טקסט למטה הבאתי את הערות השוליים...
עכשיו אני צריכה ידנית למחוק את תיבות הטקסט של הערות השוליים בעמודים שאין הערות,
להגדיל- להקטין תיבות טקסט, ובקיצור התאמה ידנית,
וכמו"כ אני צריכה לסדר מחדש את המספור של הערות השוליים,
האם זו הדרך הנכונה? או שיש קצרה וטובה ממנה?
אני במצוקה, מסתבכת עם זה כבר זמן רב מידי...
תודה רבה רבה לעוזרים!!! תבורכו!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה, ראיתי את הנ"ל, בחיפוש מקדים,
אבל....
הבעיה שלי הפוכה... הטקסט הוא בשני טורים.
הערות השוליים אמורות להתפרס על כל רוחב העמוד (טור אחד)
אבל איך זה יכול לעזור לבעיה שלי?

• הוסף לסימניות
אין מי יודע???? :(

• הוסף לסימניות
זה מאד דחוף לי...
אני מתעכבת עם הספר הזה כבר המון זמן,
אף אחד ממומחי האינזיין לא יודע לחוות דעה???
תודה.

• הוסף לסימניות
אין דרך אחרת.
מה שאני עשיתי זה גם, תיבת טקסט נפרדת להערות שולים וסידרתי הכל בצורה ידנית. אם אין לך הרבה הערות זה לא כ"כ גרוע

• הוסף לסימניות
יש הרבה...
אבל אם לא הולך כמו שרוצים...
נרצה כמו שהולך... ונסדר ידנית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה