אני יודעת שנמאס לכולם אבל בכל זאת....

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית ועדשות .
התקציב שלי הוא 5,500-6000 (כולל עדשות)
אני רוצה לסטילס וודיאו. המליצו לי על 80D של קנון, אבל היו כאלו שאמרו שבסטילס היא מזייפת- אם יש אותה למי שהוא אשמח לשמוע.
לעומת זאת המליצו לי על 760D שהיא יותר זולה ולהשקיע יותר בעדשות
ועוד דעה שסברה שכדאי ללכת על 7D מארק 2.
אני כבר התבלבלתי לגמרי:confused:
אני לא יודעת מה לקנות, ואני לא מעוניינת לקנות ולהתחרט.
אשמח עם כל תגובה שהיא.

• הוסף לסימניות
גם כאן יבלבלו אותך עם שלל דעות.
לכי להתייעץ עם צלם/צלמת שאת סומכת עליהם, או מסריט שאת סומכת עליו,
ותתפללי לס"ד.

• הוסף לסימניות
זה הכל???

זה ממש דחוף לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי.ס;2171880:
זה ממש דחוף לי!

כל אחד פה יענה לך מהמקום שלו ומהמצלמה שהוא מחזיק/חולם להחזיק ...

את צריכה לדעת בדיוק מה הצרכים שלך בנוגע לסטילס ובנוגע לוידיאו ואז להתיעץ עם איש שמבין בכמה סוגים ולא נגוע...

הצלחות!!

• הוסף לסימניות
אם הוידאו חשוב לך.
אז תלכי על ה70D (או שה80D, מחליף אותו) מכיון שזה הדגם היחיד שיש לו פוקוס עוקב בהסרטות . וזה מאוד חשוב .

• הוסף לסימניות
זהו בדיוק...

זה מה שאני רוצה לשמוע מאנשים בשטח שיש להם את אחת המצלמות האלו,
האם הם מרוצים? מעלות? חסרונות?

• הוסף לסימניות
לצילום וידיאו- לומיקס של פנסוניק תותחית,
הסטילס שלה פחות...

• הוסף לסימניות
תלכי להאחים יגנד בתל אביב, הם מקצוענים שנותנים יעוץ מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;2171956:
תלכי להאחים יגנד בתל אביב, הם מקצוענים שנותנים יעוץ מעולה.

לא מכירה את יגנד אבל לפי מה שראיתי
לחנויות יש אינטרסים מאד מסוימים למכור מה שהם רוצים
כך שלדעתי זה לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
המצלמה שתתן לך מענה הכי טוב גם לוידאו וגם לתמונות סוני A6300, השאלה רק איזה עדשה לקנות איתה ושתהיה בתוך התקציב שלך. עדשת קיט 16-50 תהיה בתוך התקציב.
אם את לא מצלמת אירועים כמו חתונות וכד'
בעיקר בגלל תקציב הייתי שוקל בחירה קצת שונה אבל שנותנת מענה לשילוב של וידאו ותמונות, סוני RX10 III. היא קצת פחות טובה בתמונות מהנ"ל, אבל מצד שני את מקבלת עדשה איכותית מאוד שתלווה אותך לאורך זמן, ומצלמת וידאו מעולה.
קנון מציעה את ה-80D שבאיכות תמונה נטו (בלי שיקולי נוחות אביזרים וכו') פחות טובה מהסוני גם בתמונות וגם בוידאו.
ניקון מציעה את 7200 שמעולה בתמונות אבל פחות בוידאו.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה