אני יודעת שנמאס לכם

• הוסף לסימניות
אבל אני חייבת עזרה...
מעונינת לקנות מצלמה ביתי חצי מקצועית קראתי פה המון והחכמתי מאד.
יצא דגם חדש של קנון מסדרת SX540 מישהו קנה? מכיר?
ושאלהה נוספת האם שווה להשקיע G9 מה היתרונות שלה על סדרת הSX
והאם מישהו יכול להגיד לי אם מסך טאצ זה חיסרון משמעותי?
אני יודעת שחפרו הרבה בנושא וקראתי כבר כמה ימים פוסטים בעניין ועדיין... אשמח לתגובות.

• הוסף לסימניות
סדרת G היא מקצועית הרבה יותר, אבל לא מפנקת.
למשל, שליטה ידנית וגלגלות מקצועיות אפשר למצוא במצלמות G, אבל זום X3 בלבד!
במצלמות SX אפשר למצוא עדשות ענק עם זום X42 או 60.

מסך טאצ' הוא חיסרון כשמדובר בצעצועים. זה לא חיסרון מקצועי.

מה את רוצה לצלם בה? מה הרקע שלך בצילום?
במילים אחרות, מה זה 'חצי מקצועית'? איזה חצי?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הSX540 אבל אני מכירה מצלמה אחרת דמוי DSLR והרושם שלי זה שזה רק דמוי. האיכות של התמונה לא משהו, ומה שיוצא שאת נסחבת עם מצלמה גדולה בלי סיבה. או קומפקטית, או המקצועיות הכי זולות עם עדשה זולה, זהו דעתי. דמוי מקצועי נותן לך עומק שדה רדוד, והרבה זום. אך העיקר, שזה איכות התמונה - לא ממש.

מה את מתכננת לצלם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה