כללי אני יודע שזה קצת בוטה וקיצוני, אבל מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא כמובן לשים אובייקט שקשור למטבח ולאפייה וכביכול הוא "פצוע", ולכן יש את קיטשנייד.

"עזרה ראשונה במטבח"

במקרה הזה זה מערוך אבל אפשר לעשות את זה על כל אובייקט.

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• 3-01.jpg
    1.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אם המטרה היא למכור, פספסתם ובגדול

זה פשוט דוחה, חד מידי, בוטה, מעביר צמרמורת... ובעיקר מעביר עמוד... (מהר מהר לעמוד הבא)

• הוסף לסימניות
סליחה
אבל
הקונוטציה שעולה כשרואים פריים זה היא לדעתי לא טובה ולא מתאימה
כל מה שהאדם שמדפדף בעיתון יזכור אחרי שיראה עמוד זה זה לדפדף לעמוד כשיש צורך בעזרה ראשונה אחרת

• הוסף לסימניות
לא כך עושים קרייאטיב.
אלא אם כן אתה רוצה, שמחבלים ישתמשו בזה במקום בחגורת נפץ...

• הוסף לסימניות
היצירתיות ראויה לשבח, אבל פרסומת כזאת עדיף שלא תודפס-
אף אחד לא ירצה לקרוא מה כתוב בעמוד הזה.

• הוסף לסימניות
ולא רק זה:
עמוק בלב, לכל אחד יש את החשש מלהבי המיקסר החדים.
התמונה מעלה את החשש הזה לפני השטח, וגורמת לך למהר ולקחת את המערוך הבטוח...

• הוסף לסימניות
המסר בהחלט טיפה בוטה מידי..
וזה יאמר לזכותך-כי הביצוע מוצלח!

• הוסף לסימניות
קודם כל- ממתי מערוך לש בצק או מיקסר מרדד???

דבר שני, זה נראה ממש לא טוב. דם ואוכל? קצת דוחה.
אפילו אם היית שם תמונה של ידיים אדומות ממאמץ הלישה או כל דבר אחר, זה היה נראה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזאת הייתה המטרה שלי, שזה יהיה חזק ומעניין.

כמובן שזה לא הולך לשום מסע פרסום ואסור שזה יילך
אני חושב שזה רק רעיון עם הסתכלות שונה על העניין.

• הוסף לסימניות
כדאי שהם ישנו את הקונספט שלהם, אבל מהר.
אפילו לדוגמא רעיון: ללכת על עניין העייפות, שזה לוקח שעות עם מערוך ומעייף את הזרועות, ועקרת הבית עייפה ופתאום מציעים לה את המיקסר המופלא. לא יודעת איך לבצע את זה בפרסומת כזו. וכמובן שזה ישנה את הסלוגן שהלכתם עליו- אולי "העוזר שלך במטבח". קיצור, לשנות דחוף.

• הוסף לסימניות
הרעיון מזעזע!
הביצוע מעולה!!

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא שזה אמור לזעזע

זה לא למסע פרסום או קונספט לחברה, זה מעין בדיחה שחורה / צינית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomo_riv;366564:

אז בבדיחה הבאה שלך, תזכור לכתוב זאת מראש - -
[או שגם ההודעה הנוכחית היא שלב שני בבדיחה:)]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;366549:
כמובן שזה ישנה את הסלוגן שהלכתם עליו- אולי "העוזר שלך במטבח". קיצור, לשנות דחוף.
הסלוגן "העזור שלך במטבח" נמצא כבר בשימוש של ספר הבישול של קרין גורן "ששת - העוזר שלך במטבח".

לגבי הרעיון - מקורי אבל לא לעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomo_riv;366564:

אל תדאג, לא חשדנו במודעה זו (אני לפחות), שהיא חלק ממסע פרסום.
אבל גם לתיק עבודות זה לא מתאים.

• הוסף לסימניות
צריך לשקול להוסיף לרשימת האפשרויות בפתיחת נושא (דיון, חוו"ד, למי יש...) את האופציה מזעזע

בלי קשר, אתה מוכשר מאוד. אשמח לראות עוד עבודות שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י n_eli;366567:
אל תדאג, לא חשדנו במודעה זו (אני לפחות), שהיא חלק ממסע פרסום.
אבל גם לתיק עבודות זה לא מתאים.

ברור שזו בדיחה.
הביצוע מדהים.

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בסלוגן אבל במקום להראות מערוך מדמם אפשר להציג מערוך שאחת מידיותיו מידלדלת וחבושה בתחבושת ככה בערך והעיקר שיחזיק עד שנגמור את העוגה. המסר יהיה זהה רק מלווה בקריצה ובלי הדחיה הטבעית מהדם.
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
שי, אבל האמת שמערוך הרבה יותר עמיד ממיקסר...
צריך כלי אחר.

• הוסף לסימניות
אם זה מיועד לציבור הכללי אף אחד לא ימות מקצת דם ואש ותמרות עשן, להיפך, ייתכן ורעיון כזה יכול לדבר למישו. הרגישות שם לא קיימת ויש תמיד דרישה להעלאת הרף...
אני דווקא לא אהבתי את הביצוע, יותר מידי פוגרומי. טו מאצ'... גם הנזילה לא נראית אמינה.
מספיק היה לתת נזילה קטנה של דם שעשויה היטב מהמערוך ולשבור או לסדוק אותו מעט,כדי להעביר את המסר בלי צורך להפוך את המטבח לזירת רצח.או אפילו בלי דם בכלל, ממתי בכלל מערוך מדמם :)? מערוך שבור וסביבו חתיכות עץ לא מספיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה