אני יושבת מול המחשב

• פותח הנושא sth
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש עבודה שאני אמורה לגמור הלילה והעיניים נעצמות...... :(
קפה חזק כפול 2- לא עזר...
קימה מהמחשב והתמתחות- יעיל ל-5 דקות...
עצות מנסיונכם בבקשה.........

• הוסף לסימניות
זה אכן מנחם......... אבל לא עוזר...

• הוסף לסימניות
להתכתב בפורום ודאי יעזור... לא?
אתה חייב לשמור על עירנות כל הזמן,
לראות כל דקה האם הגיע תגובה לאשכול שפתחתי...

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עושה... בורחת לפה ומתעוררת...
אבל את העבודה זה לא מקדם......

• הוסף לסימניות
יש משהו שאפשר לעזור לך?

• הוסף לסימניות
סתם אם בא לך לצחוק...
ביום חמישי בלילה הייתי באותו מצב, והייתי כ"כ עייפה שהציור על המסך פשוט קפץ לי מול העיניים, ואני ישר בוחרת את השכבה ש"קפצה" ומזיזה אותה בחזרה למקומה, אבל אז כמובן היא זזה באמת. זה קרה לי פעם אחר פעם... הזוי!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות כהנא;1228693:
יש משהו שאפשר לעזור לך?

שמך יאה לך......

sth- טבילת הרגליים במים קרים וכמובן תפילה קצרה מהלב
לילה טוב ופורה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי קלוגר;1228694:
סתם אם בא לך לצחוק...
ביום חמישי בלילה הייתי באותו מצב, והייתי כ"כ עייפה שהציור על המסך פשוט קפץ לי מול העיניים, ואני ישר בוחרת את השכבה ש"קפצה" ומזיזה אותה בחזרה למקומה, אבל אז כמובן היא זזה באמת. זה קרה לי פעם אחר פעם... הזוי!:eek:

יואו, את לא מבינה, זה בדיוק מה שקורה לי! ועוד יותר מזה, אני מדי פעם ממש נרדמת לכמה שניות באמצע לצייר, ומה שאני רואה אח"כ על המסך, אני משאירה לך לדמיין... (כמו שנראית המחברת של הבת שלי, לאחר שעברה תחת ידיו של בן השנתיים...)

• הוסף לסימניות
מנסיון-
ללכת לישון במיטה לשעה - שעה וחצי עם שעון מעורר חזק
יותר יעיל מלהרדם על המחשב.
הולכים לישון מתוך תפילה להתעורר בזמן
ואכן הקב"ה עוזר וקמים מתוך אחריות ולחץ - לעבודה הרבה יותר פוריה.

• הוסף לסימניות
צרת רבים...
מה שאני מנסה לעשות זה:
שמה מוזיקה.
הלוך ושוב לחפיסת שוקולד...:eek:
קצת התעמלות מידי פעם...
ואם כלום לא עוזר, אפשר לנסות להתנמנם מעט ולשים שעון חזק שיעיר אותך במקרה ותרדמי...
לא אחראית על התוצאות- קרי: התעוררות בבוקר עם צואר תפוס ומריטת שערות מה לעשות עכשיו כשהעבודה לא גמורה...:p

לא ניסיתי עדיין להוריק פחית או שניים של XL...

תכל'ס, מתרגלים וכבר לא מרגישים עייפות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1228701:
צרת רבים...
מה שאני מנסה לעשות זה:
שמה מוזיקה.
הלוך ושוב לחפיסת שוקולד...:eek:
קצת התעמלות מידי פעם...
ואם כלום לא עוזר, אפשר לנסות להתנמנם מעט ולשים שעון חזק שיעיר אותך במקרה ותרדמי...
לא אחראית על התוצאות- קרי: התעוררות בבוקר עם צואר תפוס ומריטת שערות מה לעשות עכשיו כשהעבודה לא גמורה...:p

לא ניסיתי עדיין להוריק פחית או שניים של XL...

תכל'ס, מתרגלים וכבר לא מרגישים עייפות..

השוקולד, אוי השוקולד....:rolleyes:

ובקשר לעצה הרביעית....אם היית לוקחת אחריות על התוצאות- הייתי רצה על זה...
אבל בגלל שלא התנדבת אז אני ארד מזה, כי התוצאות יהיו בדיוק מוחלט מה שכתבת לעייל...

XL- לא בבית ספרנו.....

ואם את אומרת שמתרגלים, לא נותר לי אלא להאמין לך...

• הוסף לסימניות
אני דואגת לחברה ערה בצ'אט.
שיטה מועילה מאד!!
מידי פעם מתכתבים, ושומרים אחת על השניה...

וכן, לפעמים גם דואגים מראש למישהו שיבדוק אם את ערה ב6/5/4...

הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
זה ממש לא לענין לעבוד בשעות הקטנות של הלילה.
אלה שעות עבודה שמצד אחד הן מיוחדות בגלל השקט אבל מאידך, הרסניות ביותר.

אני קיבלתי על עצמי, לסיים בחצות ולא משנה מה.
גיליתי שגם אם לקוח דורש שעד 5 בבוקר זה יהיה גמור הוא יהיה מוכן לחכות גם לבוקר.
ב- 5 לפנות בוקר גם בתי הדפוס סגורים.

עשו לעצמכם טובה גדולה, ותמנעו משעות עבודה כאלו לטובתכם, לבריאותכם.

• הוסף לסימניות
וואי כמה שאת צודקת
גם אני הפסקתי לאחרונה לעבוד בלילות
ב8:30 אני על המחשב רעננה הרבה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1228727:
זה ממש לא לענין לעבוד בשעות הקטנות של הלילה.
אלה שעות עבודה שמצד אחד הן מיוחדות בגלל השקט אבל מאידך, הרסניות ביותר.

אני קיבלתי על עצמי, לסיים בחצות ולא משנה מה.
גיליתי שגם אם לקוח דורש שעד 5 בבוקר זה יהיה גמור הוא יהיה מוכן לחכות גם לבוקר.
ב- 5 לפנות בוקר גם בתי הדפוס סגורים.

עשו לעצמכם טובה גדולה, ותמנעו משעות עבודה כאלו לטובתכם, לבריאותכם.

נכתב ע"י סתם;1228731:
וואי כמה שאת צודקת
גם אני הפסקתי לאחרונה לעבוד בלילות
ב8:30 אני על המחשב רעננה הרבה יותר
גם אני כנ"ל, השעות שינה של הלילה בין 22:00-6:000 הם הכי בריאות!!!
לפעמים אני יכולה להיות ערה ולתפקד במה שרק יהיה אבל לא מול המחשב שצריכים להיות רעננים אליו.
למדתי דבר נוסף, אם אני מתחילה לעבוד ולא פותחת את המייל ופרוג בכלל עד שאני מסיימת יש לי אח"כ יום ארוך לכל השטויות שבעולם... כי רק "להציץ" במייל/פרוג גוזל ממני לפחות חצי שעה-שעה וחצי.
היום עדיין לא התחלתי לעבוד...
icon9.gif

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא לוקחת עבודה אם אני לא רואה שיש לי לוחות זמנים שפויים לעבוד עליה.
אני לא עובדת בלילה, ובד"כ גם לא בערב, למעט מקרים חריגים ביותר.
(לדוגמא: השלג הירושלמי דפק לי קשות את לוחות הזמנים. התחייבתי לעבודות ובסוף הייתי תקועה בבית עם הילדים. אז עבדתי בערבים בחוסר ברירה).

ראשית, כי אני בנאדם, ואין לי אפשרות לעבוד 3 משרות ביום, ועדיין להיות אשה ואם נורמלית.
שנית, בעלי סבור, בצורה הכי רגועה וברורה שיש, שלעבוד בלילות זו פשוט לא השתדלות סבירה וראויה לפרנסה. ואנו רואים זאת בעיניים.
שלישית, אין לכן מושג איזה כיף זה שפתאום יש זמן מוגדר לעבודות הבית ובישולים, קרי בערבים. אני משכיבה את החברה ופונה לטפטפ את הבית על בסיס יומי, כך לא מצטברת לי הרבה עבודה.
מתי הייתי עושה את זה אם הייתי עובדת גם בערב?

והכי חשוב, כל ההסדרים הנ"ל נקבעו אצלנו לאחר שחטפתי משהו בכלל לא נעים, מבחינה בריאותית, ובין השאר זה בהחלט היה קשור לחוסר שינה ומנוחה מספקת.
הכל בסדר ב"ה כעת, אבל זה היה מבהיל. ממש.

למדתי ששינה זה לא המלצה ולא עדיף, זו פשוט הבריאות בכבודה ובעצמה!
זו האפשרות להרפות את שרירי המוח המאומצים שלנו ופשוט לתת להם להחליף כוחות למען תקינותם.
תשמורנה על עצמכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1228801:
(לדוגמא: השלג הירושלמי דפק לי קשות את לוחות הזמנים. התחייבתי לעבודות ובסוף הייתי תקועה בבית עם הילדים. אז עבדתי בערבים בחוסר ברירה).

ראשית, כי אני בנאדם, ואין לי אפשרות לעבוד 3 משרות ביום, ועדיין להיות אשה ואם נורמלית.
שנית, בעלי סבור, בצורה הכי רגועה וברורה שיש, שלעבוד בלילות זו פשוט לא השתדלות סבירה וראויה לפרנסה. ואנו רואים זאת בעיניים.
שלישית, אין לכן מושג איזה כיף זה שפתאום יש זמן מוגדר לעבודות הבית ובישולים, קרי בערבים. אני משכיבה את החברה ופונה לטפטפ את הבית על בסיס יומי, כך לא מצטברת לי הרבה עבודה.

והכי חשוב, כל ההסדרים הנ"ל נקבעו אצלנו לאחר שחטפתי משהו בכלל לא נעים, מבחינה בריאותית, ובין השאר זה בהחלט היה קשור לחוסר שינה ומנוחה מספקת.

זו האפשרות להרפות את שרירי המוח המאומצים שלנו ופשוט לתת להם להחליף כוחות למען תקינותם.
תשמורנה על עצמכן.
כל מילה זהב!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1228801:

תשמורנה על עצמכן.

זה מקסים,
אבל עד איזו שעה את עובדת בבוקר? כמה שעות מצטברות לך ביום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1228815:
זה מקסים,
אבל עד איזו שעה את עובדת בבוקר? כמה שעות מצטברות לך ביום?

ברור שלא כל מה שמתאים אצל אחת מתאים בדיוק אצל אחרת. כל אחת ותנאי החיים שלה.
אך העיקרון ודאי נכון. וכל אחד עושה מה שמתאים לו בהתאם לחיו הוא.
אני לא חושבת שעבודה בלילות באה בחשבון אז אני פשוט לא עושה זאת.
הערבים זה משהו אחר, ומי שיכולה ומסוגלת, זה מצויין. העיקר לסיים בשעה שפויה.
אין לי מושג כמה אחזיק בזה, אבל מה שבטוח, בלילות אני ישנה (כשנותנים לי, ב"ה:D)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה