אני יושבת מול המחשב

• פותח הנושא sth
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1228822:
ברור שלא כל מה שמתאים אצל אחת מתאים בדיוק אצל אחרת. כל אחת ותנאי החיים שלה.
אך העיקרון ודאי נכון. וכל אחד עושה מה שמתאים לו בהתאם לחיו הוא.
אני לא חושבת שעבודה בלילות באה בחשבון אז אני פשוט לא עושה זאת.
הערבים זה משהו אחר, ומי שיכולה ומסוגלת, זה מצויין. העיקר לסיים בשעה שפויה.
אין לי מושג כמה אחזיק בזה, אבל מה שבטוח, בלילות אני ישנה (כשנותנים לי, ב"ה:D)

זה חסוי?.. (השעות)
כי אני באמת מתענינת, לא בציניות.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה לעבוד בבוקר?
8 בבוקר עד 3-4 צהריים
כמו כל עבודה רגילה
מי צריך עוד שעות ליליות ?
מקסימום עוד קצת בערב להשלמות....

• הוסף לסימניות
בכלל לא חסוי. אבל מה זה יעזור לך?
זה מצחיק ומסובך להתחיל לפרט, כי אני יומיים בשבוע שכירה, אז אני לא מסתמכת רק על עבודתי כעצמאית. זאת בנוסף להוראת עיצוב אתרים פעם בשבוע. את מבינה, זה מערכות חיים. כל אחד ומה שאלוקים שלח לו.

אם בכל זאת זה חשוב, אני עובדת משמונה וחצי עד אחת וחצי שלוש פעמים בשבוע. בד"כ זה מספיק לי. עבודות שלא נכנסות במסגרת הזו אני דוחה.
(ולפני שאת חושבת שאני כזו מושלמת, יש לי עכשיו לקוח שהצליח לשבור כמעט את כל הכללים למרבה התסכול. אני כזאתי לא אסרטיבית).

אני יושבת מול המחשב עם הסנדויץ שהכנתי לי כשהכנתי לילדים. לא מבזבזת זמן על כביסות וארוחות.
אני מבשלת בערב בכלל.

(שוב, העניין גובש ונלמד בדרך הקשה :) ואני מודה לה' שאני אחרי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1228840:
8 בבוקר עד 3-4 צהריים
כמו כל עבודה רגילה

זה מה שענין אותי, אם היא עובדת עד 1 או עד 3-4...
תודה KR - מעודד לשמוע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1228847:
זה מה שענין אותי, אם היא עובדת עד 1 או עד 3-4...
תודה KR - מעודד לשמוע!

איזה מסקנות את מסיקה מזה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1228873:
איזה מסקנות את מסיקה מזה ?

שהיא מצליחה להספיק את מה שבעקרון היא היתה מספיקה בשתי משמרות - בטווח השעות שבין 8 וחצי ל-1 וחצי.
מחייב לנסות...

• הוסף לסימניות
האמת היא שזה מאוד מצחיק לעבוד כשנרדמים...
במיוחד בכתיבה, וגם בציור.
אני למאמים כותב איזה מאמר, בעינייים חצי עצומות, ואז בבוקר אני חוזר למה שכתבתי..
רק מהשטויות שנכתבות מתוך שינה, ניתן לפרנס אשכול שלם בדומה לאשכול שגיאות הבנה אצל ילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1228879:
שהיא מצליחה להספיק את מה שבעקרון היא היתה מספיקה בשתי משמרות - בטווח השעות שבין 8 וחצי ל-1 וחצי.
מחייב לנסות...

pr, שוב, זה לא מדוייק.
אני הייתי תמיד בראש של לקחת כל עבודה שמציעים לי, כדי להרוויח כמה שיותר.
במילים אחרות, ממש מרדף אחרי הכנסות נוספות וכסף :(.
ובעלי הראה לי בסבלנות, שאין קשר בין כמות העבודה, למה שיישאר בסוף ביד :)
הכנסה זה משהו שנקבע משמיים, אז גם אם עובדים כמו משוגעים, זה ממש לא ערובה שייכנס יותר כסף. יצא לי פעם לקחת עבודה, להתחרפן למענה, ובסוף לצאת עם סכום שכ"כ לא הצדיק את השיגעון. או: פשלה בדפוס שקרתה באשמתי ונאלצתי לכסות בעצמי. ושוב, ההכנסה לא הייתה כצפוי.
ברור שזה לא קורה תמיד, אבל ממש זכיתי לראות בעיניים שמה שנדרש מאיתנו זה לעשות השתדלות סבירה וראויה, ו"זן ומפרנס לכל" עוזר - ממילא.

אז זה לא שאני מכניסה את אותו הספק בלי הערבים.
כי אני לא לוקחת כבר עבודות שלא נכנסות לי במסגרת הזו.

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה צרה... בבוקר בדרך כלל צילומים צהרים ערב חבורת ילדים מתוקה ולילה מחשב...אני נכנסת לאתר הידברות של הרב זמיר כהן יש שם שפע של חומר מענין במגוון נושאים ועם תרצי גם דברים מצחיקים כמו הארצאות של הרב פנגר וכך אני שורדת
ניסיתי לשים קישור לאתר ולא הצלחתי
בכל אופן המון הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1228840:
8 בבוקר עד 3-4 צהריים
כמו כל עבודה רגילה

בואי ואסביר לך...:
ב-8.30 בבוקר אני גומרת להוציא את הילדים, וב-1.00 מתחילים להגיע.
הבוקר מוקדש בין השאר גם לסידורים שונים מחוץ לבית וקניות, לעיתים, וכן לבישולים וכד'.
נשאר לי בסביבות שעתיים- שלוש שעות עבודה.
כל שעות אחה"צ והערב- אני עם הילדים, בעקרון עקרוני ממש אני פותחת את המחשב רק כשהילדים ישנים, ופעמים רבות- הגדול שלי, שהוא בעצם לא כ"כ גדול, ער עד השעה 11+...:(
מה שאומר, שהשעות שנשארו לי הן שעות הלילה המאוחרות... אה, ושכחתי גם להגיד שאני בתחילת הדרך, ולוקח לי המון זמן.... אז אני צריכה המווון שעות ביום, ויש לי רק 24, אז-
מוותרים על שינה, ונרדמים על המחשב... וחוזר חלילה............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sth;1229072:
בואי ואסביר לך...:
ב-8.30 בבוקר אני גומרת להוציא את הילדים, וב-1.00 מתחילים להגיע.
הבוקר מוקדש בין השאר גם לסידורים שונים מחוץ לבית וקניות, לעיתים, וכן לבישולים וכד'.
נשאר לי בסביבות שעתיים- שלוש שעות עבודה.
כל שעות אחה"צ והערב- אני עם הילדים, בעקרון עקרוני ממש אני פותחת את המחשב רק כשהילדים ישנים, ופעמים רבות- הגדול שלי, שהוא בעצם לא כ"כ גדול, ער עד השעה 11+...:(
מה שאומר, שהשעות שנשארו לי הן שעות הלילה המאוחרות... אה, ושכחתי גם להגיד שאני בתחילת הדרך, ולוקח לי המון זמן.... אז אני צריכה המווון שעות ביום, ויש לי רק 24, אז-
מוותרים על שינה, ונרדמים על המחשב... וחוזר חלילה............

נשמע לא קל.
תנסי לבודד בעיות ולהביא לפתרונן אחת אחת בס"ד.
11 בלילה לילד? זה נשמע מוגזם. למה, הוא ישן בצהריים? תנסי לעלות על הגורם ולטפל בו.
ואני ממש ממליצה לך לנסות לעבור לבישול פעם בשבוע, בערב, או אפילו בבוקר מרוכז, לכל השבוע.
בלילה תאגרי כוחות, יש לך שגרה צפופה ב"ה.

יעזור לך לדמיין שאת פשוט במשרה של שכירה.
כל המשימות של הבוקר פשוט לא רלוונטיות כשאת חייבת לאייש כסא במשרד :)
אז את מכינה לך אוכל כשאת מכינה לילדים
מבשלת ומכבסת בערב
ומרכזת סידורים בבת אחת ליום אחד, וכן הלאה.
בבוקר את בעבודה, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה