אני כבר גדול

• הוסף לסימניות
חגגנו 5 שנים לבכור שלנו

קבצים מצורפים

• IMG_3772rgt.png
    KB 933.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1345299:
חגגנו 5 שנים לבכור שלנו
הצילום יפה והילד מותק! נראה כזה רציני ומכיר בגודל הרגע...
אם יורשה לי להעיר בזהירות-הפריע לי הראשים של הילדים מאחורה כי ראו שחתכו אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1345352:
הצילום יפה והילד מותק! נראה כזה רציני ומכיר בגודל הרגע...
אם יורשה לי להעיר בזהירות-הפריע לי הראשים של הילדים מאחורה כי ראו שחתכו אותם.

זה לא נראה חתוך אלא יש חלון או מקור אור אחר מאחורה

• הוסף לסימניות
ובכל זאת זה מאוד מפריע, תנגי לערוך, הצילום עצמו מקסים והילד מתוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mrv9096;1345422:
ובכל זאת זה מאוד מפריע, תנגי לערוך, הצילום עצמו מקסים והילד מתוק
אין מה לערוך
זה אופי הצילום - וככה זה צריך להיראות

• הוסף לסימניות
זה לא חתוך, כפי שאמרו פה, זה חלון מואר מאחור שנותן את האפקט הזה ואני.. דווקא אוהב את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1345684:
זה לא חתוך, כפי שאמרו פה, זה חלון מואר מאחור שנותן את האפקט הזה ואני.. דווקא אוהב את זה
מגניב.
זה ממש נראה חתוך בפוטושופ.
הערתי בזהירות ואני לוקחת את זה בחזרה..sorry!

• הוסף לסימניות
צילום מקסים!
וילד מתוק מדבש!
הרבה נחת!!

• הוסף לסימניות
יופי של צילום
התפיסה הקומפוזיציה עומק השדה ובכלל

פשוט נפלא!!

• הוסף לסימניות
בכל אופן- מזל טוב והרבה נחת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה