- הוסף לסימניות
אישה למדה אצלי קורס בשווי כמה אלפי שקלים. היא רצתה לשלם בהוראת קבע, וכל שיעור התנצלה שהיא שכחה את ההוראה בבית ושבוע הבא וכו' וכו.
בשלב מסוים היא הביאה את ההוראת קבע. לוקח כחודש עד שזה מאושר ומתחיל לרדת. ואז ההוראת קבע חזרה. בעלה ביטל אותה. עוד חודש סחבת של 'הוא בודק למה זה קרה' וכו וכו וכו, והיא מבקשת הוראת קבע חדשה בטענה שבעלה רוצה שיצא מחשבון אחר.
בקיצור הבנתם את הרעיון.
עד סוף השנה היא לא שילמה שקל.
עברו כבר שנתיים, והזוג פשוט מתחמקים שלם את החוב.
האשה אומרת לי כל פעם בטלפון: יו, לא נעים לי ממך. אני אגיד לבעלי שישלם. זה יהיה בסדר.
הבעל אומר לי: אל תדאגי, אני אשלם. עוד חודש...אני צריך לקבל איזה סכום....ואז...
או: אני יכול לשלם 100 ש"ח לחודש, (סיפור של 5-6 שנים...) עם כרטיס האשראי שלי, רק בדיוק שבוע הבא אני צריך לקבל את הכרטיס החדש שלי ואז...
(לא דובים ולא יער).
בעלי כבר ניסה, ואני ניסיתי, ושום דבר לא קורה.
מה עוד אפשר לעשות?
בשלב מסוים היא הביאה את ההוראת קבע. לוקח כחודש עד שזה מאושר ומתחיל לרדת. ואז ההוראת קבע חזרה. בעלה ביטל אותה. עוד חודש סחבת של 'הוא בודק למה זה קרה' וכו וכו וכו, והיא מבקשת הוראת קבע חדשה בטענה שבעלה רוצה שיצא מחשבון אחר.
בקיצור הבנתם את הרעיון.
עד סוף השנה היא לא שילמה שקל.
עברו כבר שנתיים, והזוג פשוט מתחמקים שלם את החוב.
האשה אומרת לי כל פעם בטלפון: יו, לא נעים לי ממך. אני אגיד לבעלי שישלם. זה יהיה בסדר.
הבעל אומר לי: אל תדאגי, אני אשלם. עוד חודש...אני צריך לקבל איזה סכום....ואז...
או: אני יכול לשלם 100 ש"ח לחודש, (סיפור של 5-6 שנים...) עם כרטיס האשראי שלי, רק בדיוק שבוע הבא אני צריך לקבל את הכרטיס החדש שלי ואז...
(לא דובים ולא יער).
בעלי כבר ניסה, ואני ניסיתי, ושום דבר לא קורה.
מה עוד אפשר לעשות?
הנושאים החמים