עזרה אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל מחפשת המלצה על ספר מוצלח על משא ומתן/ מכירות

• הוסף לסימניות
טוב,
בשעטו"מ
גמרתי את הספר "אבא עשיר אבא עני" בהמלצה כאן מהפורום
משנה הרבה תפיסות
אבל מה שתפס אותי זה
שההשקעה הכי גדולה שלנו היא במח
בכישורי מכירה ומשא ומתן
יש המלצה לספר טוב וחזק על הנושאים הללו?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לאבא עשיר אבא עני עוד ספרים בסדרה,

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אני לא לוקחת אחריות על תכני הספרים, ויצוין שהם לא נכתבו לחרדים, על כל המשתמע מכך.
הספר "משכנתא יעילה" של רימון חייט
הספר "לחשוב מהר לחשוב לאט" של דניאל כהנמן זוכה פרס נובל, על הרציונלי, מול הרגשי, ומה עדיף?
הספר "תורת ההונאה" של ג'ורג' א. אקרלוף ורוברט ג'. שילר
איך הגופים שונים מנצלים את הכשלים המחשבתיים שלנו.

• הוסף לסימניות
"סוד ההצלחה בעולם המכירות" של דייל קרנגי.

• הוסף לסימניות
המלצתי,
אחרי ההבהרה של @מקצועי בלבד לגבי אופי הכתיבה:

- "שפת המכירות" של דניאל דוידזון
- "למכור כאילו יש מחר" (שהומלץ כבר מעליי)

אציין, שספר הוא לתוספת טעם לשבח, לשפר, לחדד. לא בשביל לרכוש מקצוע.
אם הוחלט על שינוי בחיים ובעקבות כך להיות "איש מכירות" הייתי ממליץ ללמוד את זה בקורס מעשי.
ספר הוא כמו תבלין. ואפילו תבלין שמשדרג את המנה ומביא אותה ל"מה שהיא", אבל לזכור שבסוף העיקר זה המנה והתבלין הוא רק תבלין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה