דיון אני לא יודע את התשובה, גם אתם לא, ובכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעצם הידיעה שמאחורי הטקסט (כל שהוא) עומדת מכונה ולא אדם תוריד לי באחוזים ניכרים את חווית הקריאה. חלק גדול מחווית הקריאה, לפחות אצלי, זה בניתוח הדמות שמאחורי המילים, למה היא כתבה את המילה הזאת, מה היא רצתה להעביר, איזה סגנון של אדם זה וכו' כו' :)

• הוסף לסימניות
מחקרים מוכיחים כי לקרוא סיפורים שמישהו אחר ג'ינרט בבינה מלאכותית שווה ערך לתענוג לבוא לבית של ידיד לראות אלבומי תמונות של הילדים שלו (״והנה תמונה שלו מהגב מורח פלסטלינה במעון״); לשמוע בפרוטרוט את החלומות שאשתך חלמה (״ואז נכנסה למשרד סימה, הבת של השכנה, אבל אתה לא מאמין, במקום מטפחת היתה לה פאה... למה אתה עוצם עיניים? זה החלק המותח״); ומשהו שלישי דומה כדרכה של בינה מלאכותית שמביאה תמיד שלושה דברים כנגד זכור, שמור וחפור.

• הוסף לסימניות
מחקרים מוכיחים כי לקרוא סיפורים שמישהו אחר ג'ירנט בבינה מלאכותית שווה ערך לתענוג לבוא לבית של ידיד לראות אלבומי תמונות של הילדים שלו (״והנה תמונה שלו מהגב מורח פלסטלינה במעון״); לשמוע בפרוטרוט את החלומות שאשתך חלמה (״ואז נכנסה למשרד סימה, הבת של השכנה, אבל אתה לא מאמין, במקום מטפחת היתה לה פאה... למה אתה עוצם עיניים? זה החלק המותח״); ומשהו שלישי דומה כדרכה של בינה מלאכותית שמביאה תמיד שלושה דברים כנגד זכור, שמור וחפור.
האמת שלא הבנו. אתה אומר שעצם הידיעה שהטקסט נכתב ע"י מכונה הופך אותו לטרחני ומתיש?

• הוסף לסימניות
האמת שלא הבנו. אתה אומר שעצם הידיעה שהטקסט נכתב ע"י מכונה הופך אותו לטרחני ומתיש?
את השלישי אני די מבינה - הוא לוקח רעיון מפסקה ומשכפל אותו כדי שבטוח נבין למה הכוונה (או שנבין עד כמה אין לנו מושג בחוויה)
עם השני אני חלוקה - הוא גם הרבה פעמים מקצץ.
ועם הראשון, אחרי ששלחתי לו קטע לג'ירנוט והוא עשה בו סלט נוראי ודי משעמם, אני מאד מסכימה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה