אני לא יכולה להתאפק...

• הוסף לסימניות
מלצלם אותה...:eek:
אשמח לשמוע על התאורה..

תפתחו לצבעים נכונים

קבצים מצורפים

• IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    1.9 MB · צפיות: 37
  • IMG_0039.jpg
    IMG_0039.jpg
    1 MB · צפיות: 38
  • IMG_0037.jpg
    IMG_0037.jpg
    KB 624.1 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תמונות ממש חמודות, הראשונה- מיוחדת!!!
מפריע לי קצת שבאחרונה היד והרגל קצת חתוכים.

• הוסף לסימניות
באמת בובה
שינית את הצבעים בעיבוד?

• הוסף לסימניות
ממש מותק!
השתמשת בשני פלאשים מקדימה? משום מה ככה זה מרגיש לי.

• הוסף לסימניות
באמת אי אפשר להתאפק עם תינוקת כזו מתוקה! תפיסות מהממות, מזכירות לי את הפוזה בתמונות של הבנים שהעלתי אתמול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2223088:
ממש מותק!
השתמשת בשני פלאשים מקדימה? משום מה ככה זה מרגיש לי.

זה לא משום מה. זה משום שיש 2 הבזקים בכל עין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;2223127:
זה לא משום מה. זה משום שיש 2 הבזקים בכל עין...

חחח נכון. זה בולט.
אבל כן משום מה, כי מעבר לקאצ'לייט, התאורה די שטוחה. בגלל זה. נראה שיש תאורה משני הכיוונים.
זה לא בהכרח לא טוב, סתם אני תוהה... (במיוחד בשעה כזו בלילה זה נורא חשוב...:)

• הוסף לסימניות
רבקי היא מתוקה בצורה לא רגילה!!!
תמונות מקסימות! מלאות בחן...

• הוסף לסימניות
זויות צילום יפות
חיתוכים בחלקם קצת קשים.

והעיבוד קצת אפרורי לי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה