- הוסף לסימניות
אין צורך לכתוב. בולט מקילומטר ומהמם כרגיל(שושי סירקיס האלופה)
ואם יורשה לי דעתי העניה- יכול להיות שצבע אחר במקום שחור- נגיד כחול, היה עושה פה טוב
אין צורך לכתוב. בולט מקילומטר ומהמם כרגיל(שושי סירקיס האלופה)
עד האפיקומן לא ישאר לך ספר..כמעט פספסתי!!
יואו שירי זה מהמממממממם!!!!
אני רוצה אותו, חייבת אותו! אבקש בשביל האפיקומן
תצליחי!!
לא מצאתי, עפה לחפש שובתודה לכולם על המילים הטובות!!!
אכן כן, הבלתי ייאמן
תודה שוב!
מסכימה אתך... על היצירות של שושי יש חותם ברור, חד וחלקאין צורך לכתוב. בולט מקילומטר ומהמם כרגיל
ואם יורשה לי דעתי העניה- יכול להיות שצבע אחר במקום שחור- נגיד כחול, היה עושה פה טוב
איז-------------ו חמודה שאת!!!כמעט פספסתי!!
יואו שירי זה מהמממממממם!!!!
אני רוצה אותו, חייבת אותו! אבקש בשביל האפיקומן
תצליחי!!
הפרגונים שלכן פשוט עושים לי כיף שקשה להסבירעד האפיקומן לא ישאר לך ספר..
נכון? את לא יודעת איזו חוויהא-י-ז-ה י-פ-ה-ה!!!
וואו ענק!
סגנון הצביעה של הכריכה, ידני כזה, והשילוב של צילומים - מושלם!!
תודה תודה תודה על כל הפרגונים, תדעו שאני ממש מתרגשת פה מהתגובות אחת אחתאוי, אהבתי את העיפרון... איזו מתיקות גולשת.
ממש אהבתי! הכריכה מביעה כל כך הרבה מהסגנון הזורם שבפנים, נהניתי גם מצורת הספירלה של הפנקס בצד השני.
רוצה להחזיק אותו, אפשר אחריך?![]()
אני לוחצת את ידך כמחזיקת התואר 'מראשונת הקונות' ומחכה לשמוע את חוות הדעת החשובה על החוויה!!!קניתיישמר בארון עד...
(אני כבר סיימתי לעבור עליו בדרך הביתה![]()
אני אגיד את זה בלי להשתעל,המממ. *שיעולשיעול*
שמישהו יסביר לי למה למבוגרים אף אחד לא קונה אפיקומן. אם היו שואלים אותי, הייתי שמחה לקבל את זה לאפיקומן. אבל, ובכן, לא ממש מקובל שאנשים מיושבים בדעתם (סוג של) יגנבו בימים אלה. חבל.
שירי, את תותחית!!! הספר נראה מדהים ומגניב (ומיועד גם לפשוטי העם חסרי הסבלנות, בניגוד לספר של גדי פולק הנערץ על כולנו, שאני פותחת רק כדי לקלוט מה בחיים לא אצליח לעשות) והכריכה, יואו. אליפות. כבר כתבתי לשושי, אבל אני כותבת גם פה. שוה להוציא ספרים בעולם הזה רק כדי ששושי תעצב להם כריכה.
(שמא אשתמש בתירוץ של חייב אדם לשמח אשתו בקומיקס?)
(חוץ מעניין בגדי הצבעונין?)
(נקודה למחשבה)
איזה כיף לשמוע, סופי!!!טוב.
הספר בידינו!!!!
אין דברים כאלו.
מושגים חשובים שמועברים בצורה מובנת ,קלילה וכיפית
המון הומור וצבע
תענוג לעינים ושמחה לנשמה(:
מומלץ בחום גדול לכולללללם!
והקומיקסים המרתקים שמקשטים את הספר...!
תודה על התוצר הגאוני!
מה שמגיע- מגיע!איזה כיף לשמוע, סופי!!!
רק עכשיו אני רואה מה שכתבת!
ומילים כאלו, מהפה של יוצרת כמוך -
זה בהחלט מחמאה בשדרוג מרובע
תודה רבה!!!
![]()
![]()
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים