אני לא יכולה להתקדם....

• הוסף לסימניות
בכל פעם שאני רוצה לשלם באתר של נקסט נפתח לי הודעה (מצורף) ואיני יכולה להמשיך, למה זה קשור? ניסתי לפנות לנתיב אך לא קבלתי עזרה, מי יודע מה אני צריכה לעשות?!
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 7.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
סליחה ש ההודעה מאוד קטנה:
הטקסט הוא - מוצג רק תוכן מאובטח (הצג את כל התוכן) -

• הוסף לסימניות
ואם את מסמנת הצג את כל התוכן, מה קורה?

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה כשמשתמשים עם אקספלורר....
הפתרון-
להיכנס לכלים> אפשרויות אינטרנט.
שם להיכנס לאבטחה.
>רמה מותאמת אישית> לאפשר הצגת תוכן מעורב.
מצורף תמונות.

להפעיל את המחשב מחדש אח"כ.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 55.9 · צפיות: 14
  • 2.png
    KB 43.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
החלפתי בהגדרות לאפשר תוכן מעורב והדלקתי שוב את המחשב אך זה חזר שוב למצב של הצג שאלה, למה? ומה עוד אפשר לעשות?
באיזה תוכנה עדיף להשתמש אם לא באינטרנט אקספלור

• הוסף לסימניות
אין לך כרום?

• הוסף לסימניות
התקנתי את Firefox אך שאני פותחת אני מקבלת הודעה

קבצים מצורפים

• Untitled-1 (2).png
    KB 53.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תלחצי על 'אני מבין את הסיכונים'.
ושם לאמת את הרישיון.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה, עזרתם לי מאוד,
הייתי צריכה לפתוח עוד אתר בנתיב כדי שהכל יסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה