- הוסף לסימניות
2 הודעות נכנסו בשבת??????????????????????????????????????..
בשמחה אני ידון לכף זכות רק מאד נבהלתינכתב ע"י trew;1421313:עכשיו נאתגר אותך בלדון לכף זכות.
יש לך משהו בשרוול? אם לא תעשי חיפוש בפורום על חילול שבת
נכתב ע"י Efratush;1421344:אולי התאריך הוא של יום לפני וזה באמת ביום שישי?
נכתב ע"י יעל;1421318:האלמנהלים בשבת..
נסי פעם להכנס כחצי שעה לפני שבת. ותראי הודעה שהאתר שומר שבת
נכתב ע"י gg;1421358:זה ממש לא תמיד סגור וחבל שכך!
אני נכנסת מאנגליה שזה שעתיים קודם ושבת כבר בארץ והאתר לא סגור...
אולי מכאן תצא קריאה למנהלים
אנא סיגרו את האתר בשבתות וחגים!
נכתב ע"י מלפפון;1421402:אני מניחה שלמנהלים יש דברים נוספים לעשות לפני הדלקת נרות חוץ מלהיכנס למחשב ולהתחיל לסגור את האתר.
אין צורך לבוא בתביעה.
עדיף לסגור את האתר, אבל אם שכחו, זו בעיה של מי שמחלל שבת. הוא ייתן את הדין בעצמו על מעשיו.
נכתב ע"י מלפפון;1421402:אני מניחה שלמנהלים יש דברים נוספים לעשות לפני הדלקת נרות חוץ מלהיכנס למחשב ולהתחיל לסגור את האתר.
אין צורך לבוא בתביעה.
עדיף לסגור את האתר, אבל אם שכחו, זו בעיה של מי שמחלל שבת. הוא ייתן את הדין בעצמו על מעשיו.
אולי למנהלים יש דברים נוספים לעשות ולא לבקר כאן תוכן או תמונות לא ראויות?
נכתב ע"י מאיר לוין;1421335:
נכתב ע"י ) אולי למנהלים יש דברים נוספים לעשות ולא לבקר כאן תוכן או תמונות לא ראויות?[/QUOTE:גם זה נכון.
אבל בכל זאת, בימי השבוע יש זמן אם לא בערב, אז בבוקר, אם לא בצהריים, אחה"צ.
בערב שבת סמוך להדלקת נרות יש עשרות דברים שצריך לעשות. וקורה גם ששוכחים.
אם היתה אפשרות של תכנות אוטומטי, זה יכול היה פתרון מצוין.
נכתב ע"י מלפפון;1421422:אם היתה אפשרות של תכנות אוטומטי, זה יכול היה פתרון מצוין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים