אני לא מבינה איך אתן

• הוסף לסימניות
מקבלות כל פעם רשות להעלות תמונות???
אצלי זה כ"כ נדיר (שאני מעזה לבקש...)

קבצים מצורפים

• מפעל הפורמטיםIMG_3826.jpg
    מפעל הפורמטיםIMG_3826.jpg
    2 MB · צפיות: 24
  • מפעל הפורמטיםIMG_4028.jpg
    מפעל הפורמטיםIMG_4028.jpg
    1.6 MB · צפיות: 19
  • מפעל הפורמטיםIMG_4098.jpg
    מפעל הפורמטיםIMG_4098.jpg
    1.2 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
בובה!
התמונה הראשונה קצת מלחיצה... (כאילו עוד רגע היא מאבדת שיווי משקל)

• הוסף לסימניות
איזה יופ - היה שווה לבקש אישור ..
אהבתי מאוד את השניה י

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד! השלישית הכי אהובה עלי, העומק מקסים!

השניה נוטה לצהוב, תיקון קל וזה מושלם כמו שני האחרים. תעלי עוד...

• הוסף לסימניות
השניה זה משהו!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה יוד;2294743:
אני כבר ממש לא בהתחלה,
רק לכאן לא מעלה כמעט...

אז הגיע הזמן;)
קצת רוויה קצת קונטרסט קצת הבהרה, זה בערך. ענין של דקה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיניין והסקרהות בשניה...
ואת השלישית כמובן.... הצבעים הכל....

וכמובן הבובה עצמה!

גם אצלי הרבה לקוחות לא מוכנים שהילדים שלהם יתפרסמו אבל יש גם כאלה שלא עושים בעיות, גם אם הם נראים אנשים ''בעייתים''....

• הוסף לסימניות
הבעיה היא

שלפעמים לא נעים לי מעצם השאלה...

נכתב ע"י תפארת שיש;2294795:
אהבתי את העיניין והסקרהות בשניה...
ואת השלישית כמובן.... הצבעים הכל....

וכמובן הבובה עצמה!

גם אצלי הרבה לקוחות לא מוכנים שהילדים שלהם יתפרסמו אבל יש גם כאלה שלא עושים בעיות, גם אם הם נראים אנשים ''בעייתים''....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה