עזרה אני לא מוצאת מ''מ! - מ''מ בהוראה וחנ''מ

• הוסף לסימניות
מכירות את זה שאתם צריכים להחסיר יום מהעבודה בגין....
ואז מתחיל סבב טלפונים מעייף ומתיש בכדי למצוא מחליפה...
וכך זה עובד: טלפון ראשון:
אני: הלו, מה נשמע, מה קורה...
העובדת 2 : ברוך ה' מצויין, מה איתך..
אני: ב''ה..
אקיצר.. מגלגלים שיחת נימוס למשך דקותיים ואז מגיעה השאלה: תוכלי אולי להחליף אותי מחר? אני פשוט חייבת לצאת ו..
עובדת 2: (הטון משתנה ליותר רציני) ה.... תראי מחר זה היום חופשי היחיד שלי, מה זה לא נעים לי אבל..
אקיצר כך מטלפון לטלפון ומחברה שהגעת אליה דרך חברה של עובדת בכיתה מעלייך.. ולפעמים לאחר שעה את מתקשרת לעדכן את המנהלת שאת ממש מצטערת אבל לא מצאת מ''מ...
לכן לתועלת כל מי שעובד בהוראה ובהוראת חנ''מ
נשמח שכל אחת שעושה מ''מ שתכניס כאן:
עיר מגורים, סוג ההוראה (-רגיל או חנ''מ) ומספר טלפון.

כך בעז''ה נוכל לעזור ולהיעזר כשם הפורום: ''איש את רעהו (יעזורו)''
בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
מחפשת ממש ממש דחוף !! למחר בבוקר !!
מ"מ לכיתת תקשורת בתפקוד גבוה - כיתה א' מדהימה!! בבני ברק
אשמח ליצירת קשר- ORITL8482שטרודל גימל ...
054-8448482 אורית

• הוסף לסימניות
אני מורה לחינוך מיוחד בבני ברק פנויה בשבועות הקרובים ברוב הבקרים
אפשר ליצור איתי קשר במקרה הצורך
0556794927

• הוסף לסימניות
אני מורה לחינוך מיוחד בבני ברק פנויה בשבועות הקרובים ברוב הבקרים
אפשר ליצור איתי קשר במקרה הצורך
0556794927
שלום לך , אעברתי את ההצעה שלך לאחראית מלויאי מקום בבית ספרינו למקרה הצורך
את מחפשת ממ דווקא של חינוך או של סיוע?, כי חינוך כרגע לא צריך ..

• הוסף לסימניות
מכירות את זה שאתם צריכים להחסיר יום מהעבודה בגין....
ואז מתחיל סבב טלפונים מעייף ומתיש בכדי למצוא מחליפה...
וכך זה עובד: טלפון ראשון:
אני: הלו, מה נשמע, מה קורה...
העובדת 2 : ברוך ה' מצויין, מה איתך..
אני: ב''ה..
אקיצר.. מגלגלים שיחת נימוס למשך דקותיים ואז מגיעה השאלה: תוכלי אולי להחליף אותי מחר? אני פשוט חייבת לצאת ו..
עובדת 2: (הטון משתנה ליותר רציני) ה.... תראי מחר זה היום חופשי היחיד שלי, מה זה לא נעים לי אבל..
אקיצר כך מטלפון לטלפון ומחברה שהגעת אליה דרך חברה של עובדת בכיתה מעלייך.. ולפעמים לאחר שעה את מתקשרת לעדכן את המנהלת שאת ממש מצטערת אבל לא מצאת מ''מ...
לכן לתועלת כל מי שעובד בהוראה ובהוראת חנ''מ
נשמח שכל אחת שעושה מ''מ שתכניס כאן:
עיר מגורים, סוג ההוראה (-רגיל או חנ''מ) ומספר טלפון.

כך בעז''ה נוכל לעזור ולהיעזר כשם הפורום: ''איש את רעהו (יעזורו)''
בהצלחה לכולם.
אשדוד (גמישה לנסיעות), חינוך מיוחד, ASD 0534164216

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה