עזרה אני לא מצליחה להכנס לאתר דירה בהנחה לחידוש זכאות

• הוסף לסימניות
שלחו אלי הודעה שאנחנו צריכים לחדש זכאות
הבעיה שאני לא מצליחה להכנס לאתר, וזה לא פעם ראשונה שזה ככה!
אני מנסה לשחזר סיסמא, שולח לי למייל ועדיין כותב שאחד מהפרטים אינו נכון.
זה קרה לנו גם פעם קודמת שניסינו להכנס, לא זוכרת איך בסוף הצלחנו.
למישהו זה קרה? יכול להדריך מה לעשות במצב כזה??

• הוסף לסימניות
שלחו אלי הודעה שאנחנו צריכים לחדש זכאות
הבעיה שאני לא מצליחה להכנס לאתר, וזה לא פעם ראשונה שזה ככה!
אני מנסה לשחזר סיסמא, שולח לי למייל ועדיין כותב שאחד מהפרטים אינו נכון.
זה קרה לנו גם פעם קודמת שניסינו להכנס, לא זוכרת איך בסוף הצלחנו.
למישהו זה קרה? יכול להדריך מה לעשות במצב כזה??
באג ישן. חשבתי שסידרו אותו כבר טוב לדעת שלא..
מה שצריך לעשות זה כך או למחוק מהדפדפן את כל קבצי העוגיות זה יפתור את הבעיה או להיכנס דרך פרופיל חדש או אורח

• הוסף לסימניות
באג ישן. חשבתי שסידרו אותו כבר טוב לדעת שלא..
מה שצריך לעשות זה כך או למחוק מהדפדפן את כל קבצי העוגיות זה יפתור את הבעיה או להיכנס דרך פרופיל חדש או
ואו תודה!
עשיתי חלון אנונימי וזה עבד.
אין מילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה