אני לא מצליחה לפתוח כתובת מייל חדשה! מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח כתובת מייל חדשה, ואני כותבת את השם והשם משפחה, וכשאני לוחצת על ההבא, זה נתקע ולא עובר...
ניסיתי לעשות באפשרות "לילד שלי" ומכיוון שהגיל שלי הוא לא גיל של ילדה זה לא אפשר לי
וגם אין לי מושג מה ההגדרות שם, כך שאני לא יודעת אם יתאים לי...
{צירפתי צילומסך {לחצתי על הבא וזה לא המשיך}}
1724090909457.png

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח כתובת מייל חדשה, ואני כותבת את השם והשם משפחה, וכשאני לוחצת על ההבא, זה נתקע ולא עובר...
ניסיתי לעשות באפשרות "לילד שלי" ומכיוון שהגיל שלי הוא לא גיל של ילדה זה לא אפשר לי
וגם אין לי מושג מה ההגדרות שם, כך שאני לא יודעת אם יתאים לי...
{צירפתי צילומסך {לחצתי על הבא וזה לא המשיך}}
צפה בקובץ המצורף 1745648
למה לשים את הגיל האמיתי? אפשר לעשות מייל 'לילד שלי' ולשים סתם גיל של ילד.

• הוסף לסימניות
proton.me

בלי טריקים בלי שטיקים
בלי אימותים סמסים וטלפונים
אימייל פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
זה מאוד מוזר כי בד"כ כולם נתקעים בשלב של האימות עם סמס
כנראה תקלה נקודתית , תנסי מכרום אחר
כי אני לא יודעת מה ההגדרות שם...
ההגדרות בארץ הם עד גיל 13 כך שאם תכתבי שהוא נולד לפני 10 שנים זה יהיה בסדר
אני לא יכולה כי השתמשתי במספר שלי ליותר מדי מיילים אז הוא לא נותן יותר...
לפעמים הוא לא מבקש מספר... הכל תלוי במזל...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול לי זה לא נותן לפתוח כי אין לי SMS איך אני יכולה בלי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה