יענקי חסידי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בס"ד
מי יכול לעזור לי בזה בבקשה?
מי יכול לעזור לי בזה בבקשה?
אני גם מנסה יותר משבוע להתחברלכל מי שנתקע..
אני עכשיו נכנסתי דרך מפתח גישה וזה נכנס לי ללא צורך בסמס!!
שווה לנסות.
אולי אפשר לפתוח משתמש חדש.משהו יודע אםאני יכול לשנות את השם שלי באלי אקספרס????????????
אני רוצה לשנות, אין לי כוח לפתוח חדש (שאותו פתחתי היום!!!)אולי אפשר לפתוח משתמש חדש.
זה כמו סיסמא רק בצורה שונה,אני גם מנסה יותר משבוע להתחבר
מה הכוונה מפתח גישה??
גם אני עשיתי זאת אבל לא קיבלתי שום הודעות לגבי ההזמנה שלי במייל והייתי חייב להיכנס כ"פ לבדוק דרך האתר עם חיבור בשיטה הנ"לגם לי נתקע, במקום לכתוב את המייל ידנית, לחצתי על כפתור ההרשמה דרך המייל וזה הכניס למערכת
בדקת בספאם?גם אני עשיתי זאת אבל לא קיבלתי שום הודעות לגבי ההזמנה שלי במייל והייתי חייב להיכנס כ"פ לבדוק דרך האתר עם חיבור בשיטה הנ"ל
וגם לאחר שדיברתי עם המוכר והבטיח שיסדרו את עניין ההתראות במייל אבל שום דבר לא סודר
אלא"כ לא היית רשום בעבר לצ'יפסט וכדו'
ללא ברירה חזרתי לעבוד ממייל אחר שאיתו לא נרשמתי אף פעם לחברות שמוכרות מטעם אלי אקספרס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים