עזרה אני לא מצליח לכבות את המחשב. לא עוזר כלום.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אלו שמבינים מעט
אשמח לעזרה

כל מה שאני לא עושה למחשב לא עוזר והוא ממאן להכבות.
אני לוחץ על 'כיבוי' או 'הפעל מחדש' ואין תגובה.

הוצאתי את הבטריה, גמרתי אותה והמחשב נכבה, לא עזר. זה חוזר לאותו מקום.

זה תמיד חוזר כאילו ל'מצב שינה'
אבל לא נכבה.

אשמח לעזרתכם

(אם יש למישהו רעיון על תוכנה לא מסובכת להתקין, שלאחר ההתקנה מבצעת כיבוי אוטומטי, אשמח לנסות, אולי זה יעזור)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אלו שמבינים מעט
אשמח לעזרה

כל מה שאני לא עושה למחשב לא עוזר והוא ממאן להכבות.
אני לוחץ על 'כיבוי' או 'הפעל מחדש' ואין תגובה.

הוצאתי את הבטריה, גמרתי אותה והמחשב נכבה, לא עזר. זה חוזר לאותו מקום.

זה תמיד חוזר כאילו ל'מצב שינה'
אבל לא נכבה.

אשמח לעזרתכם

(אם יש למישהו רעיון על תוכנה לא מסובכת להתקין, שלאחר ההתקנה מבצעת כיבוי אוטומטי, אשמח לנסות, אולי זה יעזור)
אפשר למחוק נניח עדכונים של ווינדוס ואחר כך המחשב מבצע הפעלה מחדש

• הוסף לסימניות
לחיצה ארוכה על לחצן הפעלה מחדש/כיבוי לא עוזר?

• הוסף לסימניות
היי לכולם
תודה רבה על העזרה!
הצלחתי!
(זה אמנם הקריס לי את התוכנה של וויפרי של נטפרי, אבל היה שווה!)

• הוסף לסימניות
הפתרון שהצעת לא עזר לי :(
הוא אכן הביא אותי למסך שבו יכולתי לבחור מה לעשות, אבל גם שם הוא לא שמע בקולי...

בסוף כיביתי בלחיצה ארוכה כמו שהציע @Rrmm
וזה אכן עזר לי.

• הוסף לסימניות
הפתרון שהצעת לא עזר לי :(
הוא אכן הביא אותי למסך שבו יכולתי לבחור מה לעשות, אבל גם שם הוא לא שמע בקולי...

בסוף כיביתי בלחיצה ארוכה כמו שהציע @Rrmm
וזה אכן עזר לי.
שמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה