דרוש מידע אני לא מצליח לראות תגובות לכתבה בJDN, למה???

• הוסף לסימניות
גם כשאני לוחץ על התגובות
צילום מסך 2022-11-14 002716.jpg

• הוסף לסימניות
זה לא מבאס אם יצא לכם לראות פעם תגובות על כתבות כל הטינופת יוצאת לאנשים בתגובות.
א"כ אז נברך ונשיר "ברוך הוא אלוקינו שבראנו לכבודו..והבדילנו מן התועים ונתן לנו את...נטפרי"

• הוסף לסימניות
אתם מוזמנים לברך ולשיר.
ומי שבאמת קשה לו עם החסימה והסינון מוזמן להסירו ואולי ללכת למקומות יותר קלים ונוחים. אבל אם אתה לא רוצה להחשף או להחשף כמה שפחות לבעיות שהאינטרנט מביא לפתחינו אז תמשיכו עם נטפרי ותגידו תודה להקב"ה שהבדילנו מן התועים

• הוסף לסימניות
כתבתי את זה בלי גרם אחד של ציניות.
מאוד עניין אותי התגובות על הכתבה הזו https://www.jdn.co.il/news/1854868/
לכן חשבתי שאולי זה בעיה אצלי
אז אולי נבקש מיושבי פרוג להגיב לכתבה
ולמעשה תזכרו שעוד שנה יש אופציה כזו לעשות בחירות לראשות הראשות המקומית ואולי זה יהיה מקדם לחץ בעניין

• הוסף לסימניות
ולמעשה תזכרו שעוד שנה יש אופציה כזו לעשות בחירות לראשות הראשות המקומית ואולי זה יהיה מקדם לחץ בעניין

כבר עברו 2 מערכות בחירות שלא התקיימו משיקולי רוטציות ועדיין זה לא בנוי
אז קצת קשה לי לראות את זה כמקדם לחץ

אבל בגדול זה נכון, רק צריך לפתוח לזה אשכול חדש יש סיכוי שהוא גם יהיה סוער וחם

• הוסף לסימניות
כבר עברו 2 מערכות בחירות ועדיין זה לא בנוי
אז קצת קשה לי לראות את זה כמקדם לחץ

אבל בגדול זה נכון, רק צריך לפתוח לזה אשכול חדש יש סיכוי שהוא גם יהיה סוער וחם
בין מי למי היה הבחירה בדיוק ב2 מערכות הבחירות המדוברות?
ולידיעתי פעם אחרונה לא היה בחירות כלל תקן אותי אם אני טועה

• חחח
Reactions: MDG
  • הוסף לסימניות
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

יש כבר איזו מכולת, שפועל בבקרים ובערבים, התקדמות... לא?!?!:rolleyes::rolleyes:
בקצב הזה עוד 12 שנה יה איזה מקוה כלים, גם משהו

• הוסף לסימניות
כי יש שכר לפעולתך....
כנראה שיש כמה דברים שזזים יותר בלחץ

• הוסף לסימניות
סוף סוף!
מעניין אותי לדעת האם באמת יש קבוצה של צעירים שתושב רכסים הגדיר לי אותם כ"צעירים בוערים" שהחליטו להזיז דברים באמצעות לחץ? והם עומדים למשל מאחורי הכתבות בעניין?

• חחח
Reactions: MDG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה