אני לא מצליח לשנות את גודל הפונט באינדזיין

• פותח הנושא WEN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביצעתי סטייל ועכשיו שאני מנסה לשנות את הגודל של הגופן להגדיל או להקטין הוא לא מקטין ומגדיל.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הגדרת את הסטייל לטקסט?
ודבר שני, תסמן בחלונית הפריוויו V שיציג לך שינוי תוך כדי

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, אם זה סגנון פסקה, תבדוק אם אין סגנון תו על הטקסט, כי סגנון תו גובר על סגנון פסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1358797:
ועוד דבר, אם זה סגנון פסקה, תבדוק אם אין סגנון תו על הטקסט, כי סגנון תו גובר על סגנון פסקה

תודה איפה אני בודק את זה.
יש לי אינדזיין באנגלית.

• הוסף לסימניות
פליז מי יכול לעזור לי זה דחוף.

• הוסף לסימניות
קשה מאוד לעזור כשיש כל כך מעט פרטים בתוכן השאלה.

כמו שאומרים באנגלית: G-d helps those who help themselves.

• הוסף לסימניות
כשאתה עומד על הטקסט, תבדוק בתיבת דו שיח של סגנון תו וסגנון פסקה אם מוגדר משהו.
אם מוגדר סגנון תו, אז לא יעזור שתשנה סגנון פסקה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 373.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
תודה אבל לא עשיתי סגנון פסקה רק סגנון תו.

• הוסף לסימניות
ושם אתה מנסה לשנות את גודל הפונט?
כשאתה עומד על הטקסט, סגנון התו שיצרת כחול?

• הוסף לסימניות
הוא גם לא משתנה.
כן הוא בצבע כחול.

• הוסף לסימניות
אולי תעשה צילום מסך כשאתה עומד על הטקסט שאתה רוצה לשנות
שנראה מה מוגדר לו
ואתה יכול תמיד לעמוד עליו, להגדיר לו NONE בסגנונות, ולהחיל עליו שוב את הסגנון החדש שהגדרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה