כללי אני לא משתמש הרבה באינדיזיין

• פותח הנושא yosil
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבל עכשיו אני צריך משהו יחסית דחוף ונתקעתי.
א. כל התמונות שאני מכניס - מפוקסלות. ניסיתי ליבא, ניסיתי לגרור, ניסיתי JPG, ניסיתי PNG, ניסיתי PSD, שום דבר לא עוזר, זה נשאר מטושטש ומפוקסל.
ב. איך אני ממספר עמודים? נכנסתי לערוך מאסטר, אבל כשאני בתוך המאסטר הלחצן אפשרויות מיספור (לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה, זה באשכול 'פריסה') הלצחן אפור כלומר אי אפשר ללחוץ עליו. כך זכור לי. אולי בכלל עושים את זה אחרת?! לא יודע. אשמח לעזרה. תודה

• הוסף לסימניות
א. זה רק נראה מפוקסל, כי התכנה לא מכניסה את התמונה, אלא את ה"רשימו" שלה, וכשסוגרים את הקובץ זה מסתדר. מה שחשוב מאד זה לא להעביר את קובץ התמונה למקום אחר על המחשב כדי שהתכנה תוכל למצוא את הקשור אליו. כמובן שאם מעבירים את קובץ האינדזיין למחשב אחר צריך להעביר ביחד איתו את תקיית התמונות.
ב. בתוך עמוד המאסטר מציירים תיבת טקסט ובה עומדים ובוחרים אות>הוסף תו מיוחד>סמנים>מספר עמו נוכחי. בתיבה תופיע האות A ועליה ניתן להחיל סגנון כפי רצונך. בפריסה>אפשרויות מספור ומקטע אפשר לקבוע איך יהיה המספור: אותיות או מספרים, מאיזה מספר להתחיל, ועוד.

• הוסף לסימניות
א. ממש תודה. תשובה ישירה.
ב. כשאני משנה בחלון פריסה>אפשרויות מספור ומקטע, אני חייב להיות בתוך התיבה?

• הוסף לסימניות
כן. אם לא על מה הוא יחול?

• הוסף לסימניות
אני לא עובד על בסיס קבוע עם אינדיזיין, ולכן אני לא יודע כל כך מה רץ שם. בפוטושופ יש שכבות, באינדיזיין יש גם אבל בתוך כל שכבה יש אלמנטים נפרדים שכל אחד מהם בנפרד עם האפשרויות שלו וכו' ולכן אני לא מבין כל כך מה הוא רוצה ממני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה