אני לא צלמת אבל ניסיתי את כישורי...מה אומרים?

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האמת היא שהניסיון בא לי מהחשק שעשו לי הפורום צילום של פרוג...
בין אם זה נקרא טוב בין אם לא...התענגתי :)

קבצים מצורפים

• 1 (30).JPG
    1.3 MB · צפיות: 10
  • 1 (33).JPG
    1.4 MB · צפיות: 11
  • 1 (27).JPG
    1.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לכל אלו ששאלו אותי היכן צולמו התמונות
הם צולמו בגן חיות בבלגיה- אנטוורפן. :)

• הוסף לסימניות
הם יפהפיים.
והלב כואב לראות כזו חיה פראית ומפוארת בתוך כלוב.

• הוסף לסימניות
איך הם נעמדו לך לפוזות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1535254:
הם יפהפיים.
והלב כואב לראות כזו חיה פראית ומפוארת בתוך כלוב.

איפה היית רוצה לראות אותה? בסטודיו? ;)

• הוסף לסימניות
בטבע

• הוסף לסימניות
הם באמת יפיפיים
רואים מיד שזה גן החיות בבלגיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1536649:
איך הם נעמדו לך לפוזות

ולהלן המתכון להעמדת נמרים לפוזות:
2 סטירות, אומרים להם אמרו צ'איז והם פשוט ממשומעים.

סתם עמדתי שם שעה כדי לתפוס את העוצמתיות הזו צילמתי איזה 60 תמונות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה