אני לא צלמת בכלל

• הוסף לסימניות
רק אמא, וגם קצת כתבת. (תעדנה חברותיי מהפורום השכן).
אבל תפסתי מסרטה, שיש בה אפשרות צילום, הלבשתי בקטנה, ועשיתי קליק:

קבצים מצורפים

• DSC02825.JPG
    DSC02825.JPG
    KB 524.9 · צפיות: 16
  • DSC02821.JPG
    DSC02821.JPG
    KB 436.5 · צפיות: 13
  • DSC02836.JPG
    DSC02836.JPG
    KB 434 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
בשלישית היא כבר חיפשה אוכל, אז התחילה למצוץ את האצבעות.
אישית אהבתי את התנועה העוברית... (עם העיניים העצומות והפה המגשש)...

• הוסף לסימניות
אשר,
את חדשה בפורום פרוג, ולכן לא יודעת את הכללים.
את ממש מסתכנת כשאת מעלה תמונות לא מקצועיות ממצלמה ביתית לפורום צילום.
פעם עשיתי את זה ללא ידיעה וממש התחרטתי על הרגע ההוא..
וכרטיס עיתונאי לא עוזר פה.

בכל מקרה, אני שמחה שהעלית כי לא טרחת לשלוח לי תמונות של הביבי שלך:).
רק אל תצפי שיגיבו לך, למרות שאני יכולה לומר לך שהצלחת להעמיד אותה (להשכיב) בתנוחות מחמיאות לחלוטין. אני לא הצלחתי עם הניו בורנים שלי להגיע לכאלו השגים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את התנוחות.
כמובן שרואים שלא מדובר בצלמת ומצלמה מקצועית, אבל נראה שיש לך את הגישה.
התינוקת בובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה