דרוש מידע אני לא צלמת ובכ"ז אני רוצה להפיק מהמצלמה הביתית את המיטב והמירב, יש דרך? צלמות? >>> אשכול טיפים לניצול נכון של מצלמה

• הוסף לסימניות
כנראה שלא רק אני,
השקעתי וקניתי מצלמה טובה מסדרת הG
יש לה הרבה פונקציות מענינות וניתן להוציא ממנה תמונות יפות ממש!
אבל--- רק מי שיודעת איך להחזיק ולכוון נכון את המצלמה.
אז חשבתי שאולי הצלמות האלופות בפרוג, כל אחת תעלה טיפ אחד ונשדרג תוצאות.
כל אחת שתקרא ותהנה תשתדל ללייק כל טיפ כאות הוקרה.

מה אומרות?

• הוסף לסימניות
זה הגיע לך עם חוברת הוראות בעברית?
אם כן, זה שווה קריאה.

• הוסף לסימניות
עיינתי בה, ועדיין, בחנוכה העלתה כאן צלמת וסליחה ששמה לא זכור לי אבל ממש נהניתי מההדרכה,
ההסבר היה מפורט ובכלל מלווה בתמונות
זה פונקציות במצלמה שלעולם לא הייתי נוגעת אם לא ההדרכה היפה הזאת.
ושוב, לצערי איני זוכרת את שמך, מוזמנת להזדהות.
באמת לא אכפת לי אם יש קורס דיגיטלי בתשלום סימלי, ממש חבל לא לדעת ולדפוק תמונות על אוטומט ולהתפלא למה זה לא חד.....

• הוסף לסימניות
@חני דירנפלד נראה לי.
וקורס על מצלמה דיגיטלי הוא מאוד כללי, המצלמות מאוד דומות בפונקציות שלהם, כך שלדעתי את יכולה לקחת את הקורס של מירהלה כהן.

• הוסף לסימניות
@חני דירנפלד נראה לי.
וקורס על מצלמה דיגיטלי הוא מאוד כללי, המצלמות מאוד דומות בפונקציות שלהם, כך שלדעתי את יכולה לקחת את הקורס של מירהלה כהן.
יש אולי פרטי התקשרות איתה?
ואני גם כן נמצאת באותו מצב של @מלכהלי :)
לא למדתי צילום אבל אני מאוד אוהבת ויוצאות לי גם תמונות יפות
קניתי G7 אבל אני אשמח לדעת יותר על המצלמה
ולהצליח להוציא תמונות יותר יפות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למי יש פרטים של מירהלה כהן?
מירהלה מומלצת ממש
אני למדתי את הקורס שלה על המצלמה הביתית בהשתלמות בסמינר החדש
וקידם אותי מאד.

יש לה אתר
וזה סרטון חינמי

• הוסף לסימניות
מירהלה מומלצת ממש
אני למדתי את הקורס שלה על המצלמה הביתית בהשתלמות בסמינר החדש
וקידם אותי מאד.

יש לה אתר
וזה סרטון חינמי
אמרו לי שהיא שולחת גם מידי פעם הסרטות חינמיות לקבוצת מייל
יש לך אולי פרטים על זה או איך להתחבר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה