אני לא רובוט

• הוסף לסימניות
בכל פעם שאני עושה חיפוש גוגל עולה לי הדף המעצבן הזה.
מישהו יודע מה פשרו?? מה אני אמורה לעשות כדי שזה לא יעלה???

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 28.3 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
לנקות קוקיס אולי יעזור

• הוסף לסימניות
אני מנקה כל 5 דקות. לא עוזר!!!!!

• הוסף לסימניות
מקור ההודעה מגיע מגוגל במידה ויש ריבוי בקשות מוגזם מהיעד מה שמחשיד כי זה ספאם

הבעיה מתחילה אף שהמחשב תקין או המחשבים שברשת שלך, כיצד???
אם אתה דרך ספק סינון אתה בעיה כי אין להם מספיק כתובת IP אז מאחורי הקלעים הם מחברים מספר לקוחות יחד על אותו קו לרשת, גבר זה גורם שמהר מאד גוגל מציג הודעה לבדיקה שאתה לא רובוט
במקרה כזה או שתקבל אותו בתדירות צוה או שלא תצליל לעולם לעבור את החלון כי עוד מספר משמשים עימך יחד מנסים לפתור

פנה לשירות לקוחות של הספק (לא בטוח שנציג רגיל יבין על מה מדובר אם הוא לא ממחלקת ההנדסה או תמיכה בכירה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;n4953607:
מקור ההודעה מגיע מגוגל במידה ויש ריבוי בקשות מוגזם מהיעד מה שמחשיד כי זה ספאם

הבעיה מתחילה אף שהמחשב תקין או המחשבים שברשת שלך, כיצד???
אם אתה דרך ספק סינון אתה בעיה כי אין להם מספיק כתובת IP אז מאחורי הקלעים הם מחברים מספר לקוחות יחד על אותו קו לרשת, גבר זה גורם שמהר מאד גוגל מציג הודעה לבדיקה שאתה לא רובוט
במקרה כזה או שתקבל אותו בתדירות צוה או שלא תצליל לעולם לעבור את החלון כי עוד מספר משמשים עימך יחד מנסים לפתור

פנה לשירות לקוחות של הספק (לא בטוח שנציג רגיל יבין על מה מדובר אם הוא לא ממחלקת ההנדסה או תמיכה בכירה)

את הבעיה הזאת יש בעיקר ברימון

• הוסף לסימניות
אני שמח שענו לך

אבל כמו שכתבו בהודעה הנעוצה בתחילת האשכול , היה עליכם במטותא לעשות חיפוש קודם , מצב סירטון

באמת שזה לטובת המשתמשים , תראה שזה היה נותן לך יותר אינפורמציה.

קבצים מצורפים

• חיפוש פרוג.mp4
    6.7 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אני ממש גרועה בחיפוש. ובמיוחד עם האתר החדש אני לא מסתדרת בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה