דרוש מידע אני מאוד נהנת וחשבתי להמליץ לכולכם...

• הוסף לסימניות
יש לי אינטרנט של נטפרי ולכן רוב השיעורים והתוכניות בהידברות בפרט לנשים לא נפתחות לי
לאחרונה עליתי על כך (אולי אני לא מחדשת ...... )שכמעט כל דבר יש את האפשרות להוריד בmp3 אני מורידה לי שיעורים ותוכניות מעבירה לנגן וכל עבודות הבית השתנו לי...
התחלתי לאהוב לעשות דברים בבית בשקט ולהחכים מהתכנים הנהדרים שיש לאתר של הידברות להציע
ממליצה על התכנים המקסימים של אפרת ברזל מורן קורס ויש עוד הרבה..
זה המקום להצדיע לארגון הידברות!!!!! אין עליהם!!!!

• הוסף לסימניות
ואווו תודה!!!!
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
1666051460147.png

מקווה שככה זה יותר מובן אולי יהיו כאלה שיותר יודעים להסביר בצורה מדויקת...

• הוסף לסימניות
ואוי
אני לא מאמינה.
גם הראיונות עם חגית שירה מעולים. (מתאים לנשים בלבד)

• הוסף לסימניות
יש לי אינטרנט של נטפרי ולכן רוב השיעורים והתוכניות בהידברות בפרט לנשים לא נפתחות לי
לאחרונה עליתי על כך (אולי אני לא מחדשת ...... )שכמעט כל דבר יש את האפשרות להוריד בmp3 אני מורידה לי שיעורים ותוכניות מעבירה לנגן וכל עבודות הבית השתנו לי...
התחלתי לאהוב לעשות דברים בבית בשקט ולהחכים מהתכנים הנהדרים שיש לאתר של הידברות להציע
ממליצה על התכנים המקסימים של אפרת ברזל מורן קורס ויש עוד הרבה..
זה המקום להצדיע לארגון הידברות!!!!! אין עליהם!!!!
מצטרפת בפה מלא להמלצה
לי אומנם נפתח הדברות אבל אין לי זמן לצפות
אני מורידה את התכנים הנ"ל לנגן ומאזינה בנסיעה לעבודה
ממש מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה