אני מאוחדת...

• הוסף לסימניות
ואתם?:)
צילום מרפאה חדשה
אשמח לחו"ד

• הוסף לסימניות
נראה מושקע במיוחד.
שילוב של תאורה מלאכותית? כמה ואיך?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!

(מוזר שלא כתוב שם כלום נגד מכבי....:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה, צבעוניות מרשימה
התמונה הראשונה נראת כאילו עקומה או שזה הקומפוזיציה
השולחן של המזכירה נראה באלכסון

• הוסף לסימניות
יפה. חד ונקי. נשמח אם תשתפי באילו תנאים צילמת.

• הוסף לסימניות
הם משקיעים בבניינים...:)

• הוסף לסימניות
גם אני מאוחדת---
מלא אור ומושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי גולדש;2236247:
ואוו מהמם, נראה הדמיה

אה, ככה זה הולך בצילום? :eek:
פשוט בהדמיות אומרים:
"וואו, מהמם, נראה צילום"...

• הוסף לסימניות
וואו מרשים למדי.

ואת מתמקצעת בענין.
ועושה עבודה כ"כ יפה בתחום לא קל בכלל.

• הוסף לסימניות
גם אני מאוחדת.
תמונות משכנעות.
כרגיל אצלך, התמונות עושות את העבודה.

• הוסף לסימניות
נראה שהיה לך עבודה לא קלה בכלל עם הדלתות זכוכית
התמודדת איתה יופי!

• הוסף לסימניות
תודה תודה!!!
אז ככה
בצילום מבנה כשיש חלונות והנוף משמעותי- צריך להגיע לאיזון בין החשיפה שמתאימה לנוף לבין החשיפה שמתאימה לפנים
במקרה הזה בחרתי להתאים את החשיפה לנוף שבחלון ולהשתמש בפלאש (בתמונות של הפנים פלאש אחד ובתמונה של החוץ 2 פלאשים)
כמובן לפני שאני מתחילה עם תאורה אני בוחת את הקומפוזיציה הטובה ביותר שתתן את התמונה ש"תעשה את העבודה" ואח"כ אני נכנסת לחשיפות ותאורות
אגב יש שעובדים עם HDR במצב כזה- אני פחות אוהבת.

דבר נוסף שהיה לי כאן זה דמות שמשתלבת בתמונה לכן מהירות נמוכה לא באה בחשבון (למרות הפלאש)
אבל כל מקרה לגופו- פעם צילמתי סלון עם ילדים קופצים על הספות ובחרתי בכוונה בחשיפה ארוכה כדי שיצאו מרוחים

• הוסף לסימניות
עבודה מדויקת יפה ומקצועית

• הוסף לסימניות
עשית את זה בגדול מירהלה
תוצאה מדיוקת ומושלמת

• הוסף לסימניות
מירלה,
אוהבת את המומחיות שלך להכניס חיות לדברים דוממים.
זה הופך את הצילום להרבה יותר מיוחד, פשוט תמונה מדברת!

• הוסף לסימניות
תוצאה מקצועית ומושלמת.

• הוסף לסימניות
את פשוט יודעת מה את עושה וכל כך רואים את זה.
צילום מדויק ומוקפד. ממש מרשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה